Nintendo Power podcast #27 beschikbaar

Nintendo Power podcast #27 beschikbaar

Nintendo of America heeft een nieuwe aflevering van de Nintendo Power-podcast geproduceerd en deze is nu beschikbaar om te beluisteren op je favoriete podcast-service.

Deze specifieke aflevering richt zich op de nieuwe inhoudsupdates voor Super Mario Maker 2 en Animal Crossing: New Horizons, die beide nu beschikbaar zijn.

De speciale gasten in deze aflevering zijn Super Mario Maker 2-veteraan Morgan Ritchie van Nintendo Treehouse en Animal Crossing: New Horizons-superfan Yafine Lee van het Strategic Communications-team van Nintendo of America.

video
play-rounded-fill

Super Mario Maker 2 & Animal Crossing: New Horizons Updates

Als je het ons vraagt, kun je nooit teveel van het goede hebben. Dat geldt dubbel voor de spellen Super Mario Maker ™ 2 en Animal Crossing ™: New Horizons, die beide net grote updates hebben gekregen!

Gastheer Chris Slate wordt vergezeld door Super Mario Maker 2-veteraan Morgan Ritchie van Nintendo Treehouse en Animal Crossing: New Horizons-superfan Yafine Lee van het Strategic Communications-team van Nintendo of America om te praten over de nieuwe functies en ruiltips over hoe je de meeste van hen

De groep beveelt ook hun favoriete actie-verkenningsspellen aan voor Metroid ™ -fans, neemt de Warp Zone Quiz en kiest hun aankomende titels voor het Nintendo Switch ™ -systeem.