Nintendo Switch Bundel en andere Black Friday-deals

Nintendo Switch Bundel en andere Black Friday-deals

Nintendo heeft enkele van de lekkernijen onthuld die het zal aanbieden voor het Black Friday-seizoen in Noord-Amerika. Het bedrijf heeft met name een nieuwe NintendoSwitch-bundel onthuld die een digitale versie van Mario Kart 8 Deluxe en een individueel lidmaatschap van drie maanden zal bevatten voor de adviesprijs van $ 299,99 USD.

Bovendien krijgen verschillende first-party titels, zoals Legend of Zelda: Breath of the Wild, Xenoblade Chronicles: Definitive Edition en Fire Emblem: Three Houses, kortingsprijzen.

Nintendo Black Friday-deals 2021 (VS)

Met Black Friday voor de deur, biedt Nintendo een bundel met een hoog octaangehalte en krachtige aanbiedingen voor bepaalde Nintendo Switch-games om gezinnen te helpen besparen op hun kerstinkopen en dit jaar meer manieren te vinden om samen tijd door te brengen.

De Black Friday-deals van Nintendo op 21 november beginnen met een Nintendo Switch-bundel met het Nintendo Switch-systeem, de digitale versie van de bestverkochte Mario Kart 8 Deluxe-game en een individueel lidmaatschap van drie maanden voor Nintendo Switch Online op een adviesprijs van slechts $ 299,99!

Ook beschikbaar vanaf 21 november is een brede selectie Nintendo Switch-games tegen een adviesprijs van slechts $ 39,99 per stuk, wat $ 20 is van hun normale adviesprijs. Shoppers kunnen profiteren van de korting van $ 20 (de werkelijke korting kan variëren) op games zoals The Legend of Zelda: Breath of the Wild, New Super Mario Bros. U Deluxe, Splatoon 2, Super Mario Maker 2, Paper Mario: The Origami King , Kirby Star Allies, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Fire Emblem: Three Houses, ASTRAL CHAIN ​​en Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Nu Kirby and the Forgotten Land, Splatoon 3 en het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild allemaal gepland staan ​​voor de Nintendo Switch volgend jaar, is het nu een goed moment om wat eerdere games in de Kirby, Splatoon en The Legend of Zelda-franchises voordat de nieuwe games arriveren.

Bovendien heeft Nintendo aanbiedingen voor twee Nintendo Switch-games die de actie op het scherm naar de echte woonkamer brengen, met aanbiedingen voor de Mario Kart Live: Home Circuit- en Ring Fit Adventure-games. Vanaf 21 november is Mario Kart Live: Home Circuit beschikbaar voor een adviesprijs van $ 59,99 (een besparing van $ 40) en Ring Fit Adventure is beschikbaar voor een adviesprijs van $ 54,99 (een besparing van $ 25).

Er zijn ook verschillende digitale deals beschikbaar voor Black Friday in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Details over promotietiming en aanbevolen games worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Doug Bowser, president van Nintendo of America

With families looking for new ways to connect and spend time together this year, Nintendo Switch offers a wide variety of experiences for every member of the family. Whether you are shopping for an active gamer or someone new to the world of Nintendo, this year’s Black Friday deals have you covered.

OLED

Naast de Black Friday-deals zijn er andere vakantie-opties van Nintendo, waaronder de nieuwe Nintendo Switch – OLED-modelconsole, die een vergelijkbare totale grootte heeft als het Nintendo Switch-systeem, maar met een grotere, levendige 7 -inch OLED-scherm, een brede verstelbare standaard voor tabletop-modus, een nieuw dock met een bekabelde LAN-poort (LAN-kabel apart verkrijgbaar), 64 GB interne opslag en verbeterde audio voor handheld- en tabletop-play. Net als Nintendo Switch kunnen spelers met Nintendo Switch – OLED Model op de tv spelen en de afneembare Joy-Con-controllers delen voor direct-uit-de-doos multiplayer-plezier.

En net als de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite, kan het systeem met het Nintendo Switch – OLED-model ook onderweg worden gebruikt om te genieten van de veelzijdigheid om overal te spelen. Nintendo Switch – OLED-model is nu verkrijgbaar in winkels voor een adviesprijs van $ 349,99.

Onlangs gelanceerde games zoals Metroid Dread, Mario Party Superstars en WarioWare: Get It Together! zijn momenteel ook beschikbaar, met aankomende games Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl die op 19 november voor Nintendo Switch worden gelanceerd, en multiplayer-partygame Big Brain Academy: Brain vs. Brain op 3 december.

Nintendo Switch Online

Iedereen met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap, inclusief mensen die zich voor een Nintendo Switch Online-lidmaatschap aanmelden na het ophalen van de Black Friday-bundel, kan op elk gewenst moment tegen een extra vergoeding overstappen op het Nintendo Switch Online + Expansion Pack-abonnement. Dit nieuwe lidmaatschap biedt dezelfde geweldige functies als het basis Nintendo Switch Online-lidmaatschap, inclusief online spelen, save data cloud en een bibliotheek met NES- en Super NES-games, met de toevoeging van klassieke Nintendo 64- en SEGA Genesis-games en toegang tot de nieuwe Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC zonder extra kosten.

Bezoek de Nintendo Holiday Gift Guide voor meer informatie over wat Nintendo deze feestdagen te bieden heeft op https://www.nintendo.com/holiday/. Je kunt ook Nintendo.com bezoeken om deze Black Friday-aanbiedingen te vinden, evenals doorlopende deals voor digitale titels op https://www.nintendo.com/deals

Vergeet niet dat de Nintendo Switch ouderlijk toezicht biedt waarmee volwassenen de inhoud kunnen beheren waartoe hun kinderen toegang hebben. Ga voor meer informatie over andere functies naar https://www.nintendo.com/switch/