Nintendo Systems: De joint venture met DeNA voor entertainmentlevering

Nintendo Systems: De joint venture met DeNA voor entertainmentlevering

Samenvatting

Nintendo heeft een nieuw joint venture-bedrijf opgericht met een langdurige medewerker en mobiele ontwikkelaar DeNA, genaamd Nintendo Systems. Dit nieuwe bedrijf zal zich richten op het faciliteren van de levering van Nintendo’s entertainment aan klanten. Volgens de nieuwe functionaris zal Nintendo Systems naast de ontwikkeling en besturingssystemen die verband houden met het digitale deel van de activiteiten van Nintendo, ook nieuwe diensten plannen, ontwikkelen en exploiteren.


Maak kennis met Nintendo Systems

De joint venture met DeNA is geen nieuwe samenwerking, aangezien de twee bedrijven eerder samenwerkten om het huidige Nintendo Account-systeem te ontwikkelen dat door de Switch wordt gebruikt. Deze samenwerking zou echter mogelijk verder kunnen reiken dan het Nintendo-accountsysteem en ook andere niet-spelgerelateerde diensten omvatten die cruciaal zijn voor de activiteiten van Nintendo, zoals de eshop en Switch Online.

De werving voor Nintendo-systemen staat gepland voor juni 2023. Hoewel het enige tijd kan duren voordat we de effecten van deze joint venture op de activiteiten van Nintendo zien, zal het naar verwachting een aanzienlijke impact hebben op de uitbreiding van het bedrijf naar de digitale diensten ruimte.

Stategisch

Nintendo-systemen vormen een cruciaal onderdeel van de strategie van Nintendo om zijn activiteiten uit te breiden tot buiten de traditionele gameconsoles. Het nieuwe bedrijf zal een cruciale rol spelen bij het faciliteren van de levering van Nintendo’s entertainment aan klanten door de ontwikkeling van nieuwe digitale diensten.

De joint venture met DeNA is een belangrijke mijlpaal voor Nintendo, aangezien het een dominante speler wil worden in de digitale entertainmentindustrie. Terwijl het bedrijf nieuwe wegen voor groei blijft verkennen, zullen Nintendo Systems ongetwijfeld een sleutelrol spelen bij het vormgeven van de toekomst van de activiteiten van het bedrijf.

Conclusie

Kortom, de joint venture tussen Nintendo en DeNA om Nintendo Systems te creëren is een belangrijke ontwikkeling in de strategie van het bedrijf om zijn activiteiten verder uit te breiden dan traditionele gameconsoles. De missie van dit nieuwe bedrijf om de levering van Nintendo’s entertainment aan klanten te vergemakkelijken door de ontwikkeling van nieuwe digitale diensten, is een opwindend vooruitzicht voor fans van het bedrijf. Houd ons in de gaten voor meer updates over Nintendo-systemen naarmate het wervingsproces van start gaat.

Veelgestelde vragen
 • Wat is Nintendo Systems?
  • Nintendo Systems is een joint venture opgericht door Nintendo en DeNA om de levering van Nintendo’s entertainment aan klanten te vergemakkelijken door de ontwikkeling van nieuwe digitale diensten.
 • Wat is de focus van Nintendo Systems?
  • De focus van Nintendo Systems ligt op het ontwikkelen en besturingssystemen die verband houden met het digitale deel van Nintendo’s activiteiten, evenals het plannen, ontwikkelen en exploiteren van nieuwe diensten.
 • Wat is de betekenis van de joint venture tussen Nintendo en DeNA?
  • De joint venture tussen Nintendo en DeNA is belangrijk omdat het een belangrijke mijlpaal markeert in de strategie van Nintendo om zijn activiteiten verder uit te breiden dan traditionele gameconsoles.
 • Welke services kunnen mogelijk onder Nintendo Systems vallen?
  • Niet-spelgerelateerde services die cruciaal zijn voor de activiteiten van Nintendo, zoals de eshop en Switch Online, kunnen mogelijk onder Nintendo Systems vallen.
 • Wanneer begint de werving voor Nintendo Systems?
  • De werving voor Nintendo-systemen staat gepland voor juni 2023.