Nintendo @ Taipei Game Show 2020

Nintendo @ Taipei Game Show 2020

Taipei Game Show 2020, die wordt gehouden van 6 februari tot 9 februari 2020 in Taipei. Volgens de organisatoren neemt Nintendo deel aan de show in de B2B-zone.

Hun stand zal te vinden zijn op F05.

B2B Zone

Omdat de B2B-zone alleen geopend is van 6 februari tot 7 februari voor leden van de industrie, kunnen leden van het publiek de stand niet bezoeken op 8 februari en 9 februari.

Nintendo is hoogstwaarschijnlijk aanwezig bij de Taipei Game Show om met andere ontwikkelaars te praten over het overzetten van hun games naar Switch, vergelijkbaar met de rol die ze de afgelopen jaren hebben gespeeld op de Tokyo Game Show.

Over de Taipei Game Show

B2B Zone en INDIE HOUSE (B2B Zone) zullen samen bijna 300 exposanten uit 20 landen hebben, met Taiwan, Japan en Korea de top drie landen, volgens de organisator.

Andere landen zijn Oostenrijk, Nederland, Italië, Finland, Frankrijk, Duitsland, de VS en Canada. Daarnaast komt er een co-gehost Taiwan ACGN-IP-gebied met meer dan 100 animaties, strips, games en romans (ACGN) van 26 Taiwanese uitgevers. Handelsbezoekersregistratie voor B2B Zone staat nu open voor gamingprofessionals met gratis toegang tot de show.

Ad