Nintendo werkt de amiibo-website bij met power-up bands

Nintendo werkt de amiibo-website bij met power-up bands

Nintendo heeft de website bijgewerkt voor de power-up bands die te koop worden aangeboden bij Super Nintendo World bij Universal Studios Japan.

Het nieuwe en opwindende themapark zal in de komende maanden (februari 2021) zijn deuren openen voor het publiek en bezoekers kunnen een power-upband kopen om te genieten van een verzameling interactieve activiteiten die verspreid zijn over de Nintendo -thema gebied.

video

Power-up amiibo

De power-up-banden doen ook dienst als amiibo, en volgens de amiibo-website kan elke band worden gebruikt als een standaardamiibo voor het bijbehorende personage. Een Mario Power-Up Band wordt bijvoorbeeld gedetecteerd als een Mario-amiibo wanneer deze op de rechter Joy-Con wordt gescand.

Er zijn een paar bands om uit te kiezen. Elke band kan worden gebruikt in combinatie met de bijbehorende app die beschikbaar is voor gebruik in het park, maar voor degenen die de smartphone-app niet willen downloaden, zijn er incheckpunten in Super Nintendo World.

Spelers kunnen hun band scannen om hun scores, munten en postzegels te controleren en bij te houden welke activiteiten ze moeten voltooien.

Ad