Nintendo’s Direct juni 2023 – Spannende line-up van aankomende games

Nintendo’s Direct juni 2023 – Spannende line-up van aankomende games

Samenvatting:

Nintendo heeft onlangs tijdens een Nintendo Direct-presentatie een spannende reeks nieuwe games voor het Nintendo Switch-systeem onthuld. Deze aankondigingen maakten fans enthousiast voor de toekomst, want ze kunnen zich verheugen op het verkennen van nieuwe werelden, het beleven van epische avonturen en het herontdekken van geliefde personages. Van de volgende evolutie van Super Mario Bros. tot RPG’s, spookachtige herenhuizen en boeiende detectiveverhalen, er is voor elk wat wils.


Nintendo’s Direct juni 2023

Nintendo heeft onlangs fans in verrukking gebracht met een Nintendo Direct-videopresentatie die een breed scala aan nieuwe games liet zien die naar de Nintendo Switch komen. De line-up bevat spannende titels uit verschillende genres die beloven de verbeelding van spelers te prikkelen en uren spannende gameplay bieden.

video
play-rounded-fill

Super Mario Bros. Wonder

Bereid je voor op de volgende evolutie van 2D side-scrolling Super Mario Bros.-games met Super Mario Bros. Wonder. In dit spel ontgrendelt het aanraken van een Wonder Flower een wereld vol verrassingen, met pijpen die tot leven komen, zwermende vijanden en personages die van uiterlijk veranderen. Elke baan biedt unieke wonderen en onverwachte uitdagingen, waardoor spelers scherp blijven. Princess Peach, Princess Daisy, Yoshi, Mario, Luigi en Toad behoren tot de speelbare personages. Daarnaast zorgt een nieuwe power-up ervoor dat Mario kan transformeren in Elephant Mario, wat een frisse draai geeft aan de gameplay.

Super Mario-RPG

Ervaar het klassieke RPG-avontuur in een nieuw licht met Super Mario RPG voor de Nintendo Switch. Deze vernieuwde versie van de originele Super NES-game bevat verbeterde graphics die het tijdloze verhaal nieuw leven inblazen. Sluit je aan bij Mario, Bowser, Princess Peach en een cast van originele personages terwijl ze op zoek gaan naar zeven sterren en de Star Road repareren. Super Mario RPG combineert boeiende verhalen, strategische turn-based gevechten en gedenkwaardige verkenning en biedt een meeslepende ervaring voor zowel veteranen als nieuwkomers in de Super Mario-serie.

Luigi’s landhuis: donkere maan

Bereid je voor om opnieuw de griezelige wereld van Luigi’s Mansion te betreden in de visueel verbeterde versie voor Nintendo Switch. Dit geliefde spel, oorspronkelijk uitgebracht voor het Nintendo 3DS-systeem, krijgt een make-over om spelers een nog meeslependere spookervaring te bieden. Als Luigi moeten spelers spookhuizen verkennen, raadselachtige mysteries oplossen en griezelige spoken het hoofd bieden. Met verbeterde beelden en atmosferische effecten belooft het vernieuwde Luigi’s Mansion: Dark Moon een spannend en huiveringwekkend avontuur te worden.

Het nieuwe spel van prinses Peach

Nintendo gaat Princess Peach in de schijnwerpers zetten in haar eigen nieuwe game, die gepland staat voor release in 2024. Hoewel details over de game nog schaars zijn, kunnen fans een spannende reis verwachten met Princess Peach als hoofdrolspeler. Deze game biedt een unieke kans om in de huid te kruipen van een van de iconische personages van Nintendo en het Mushroom Kingdom vanuit een nieuw perspectief te ervaren. Blijf op de hoogte voor meer informatie over deze langverwachte titel.

Pikmin 4

Ga op een onvergetelijke reddingsmissie met Pikmin 4, het nieuwste deel in de populaire Pikmin-serie. Als de nieuwste rekruut van het Rescue Corps, zullen spelers hun personage aanpassen en hun krachten bundelen met schattige plantachtige wezens genaamd Pikmin. Samen verkennen ze een onbekende planeet, verzamelen ze schatten, lossen ze puzzels op en vechten ze tegen wezens die hen in de weg staan. Met de introductie van nachtexpedities en de nieuwe Glow Pikmin komen spelers voor unieke uitdagingen te staan ​​en ontdekken ze een wereld vol verwondering en gevaar.

Rechercheur Pikachu keert terug

De koffieminnende, stoere rechercheur Pikachu is terug met een gloednieuw filmisch avonturenspel. In samenwerking met Tim Goodman zullen spelers meerdere mysteries in Ryme City ontrafelen. Dompel jezelf onder in een boeiende verhaallijn terwijl je samenwerkt met andere Pokémon om verbijsterende zaken op te lossen. De game combineert elementen van het oplossen van puzzels, verkenning en detectivewerk en biedt een unieke en meeslepende gameplay-ervaring. Bereid je voor om in een wereld van geheimen te duiken en de waarheid te ontdekken met Detective Pikachu Returns.

WarioWare: verplaats het!

Maak je klaar voor een energieke en snelle game-ervaring met WarioWare: Move It! Dit nieuwste deel in de WarioWare-serie daagt spelers uit razendsnelle microgames te voltooien door hun lichaam te bewegen. Pak een set Joy-Con-controllers en laat het plezier beginnen terwijl je snel reageert op de aanwijzingen van het spel. Met een verscheidenheid aan microgames om aan te pakken en de optie voor chaos voor meerdere spelers in Party Mode, WarioWare: Move It! belooft eindeloze uren gelach en opwinding voor spelers van alle leeftijden.

Mario + Rabbids Sparks of Hope DLC

Mario en de Rabbids keren terug in een spannende nieuwe DLC voor Mario + Rabbids Sparks of Hope. In The Last Spark Hunter reizen spelers naar een muzikale planeet vol nieuwe gebieden om te verkennen en nieuwe vijanden om tegen te vechten. Bundel je krachten met Mario en zijn vrienden terwijl ze hun unieke vaardigheden en strategische bekwaamheid gebruiken om de dag te redden. De DLC breidt de toch al spannende gameplay van het tactische avonturenspel uit en biedt extra uitdagingen en inhoud om spelers betrokken te houden.

Aanvullende games onthuld:

Pikmin 1 en Pikmin 2 HD:

De originele Pikmin- en Pikmin 2-games, oorspronkelijk uitgebracht op het Nintendo GameCube-systeem, zijn geremasterd in HD voor Nintendo Switch. Spelers kunnen deze geliefde klassiekers voor het eerst opnieuw bezoeken of ervaren terwijl ze samen met Captain Olimar en zijn Pikmin-metgezellen charmante en strategische avonturen beleven. Beide games kunnen afzonderlijk of als digitale bundel worden gekocht en bieden een nostalgische trip voor Pikmin-fans.

Releasedatum: nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop, fysieke versie op 22 september 2023.

Palia:

Palia is een gezellige avonturen-sim voor meerdere spelers die spelers uitnodigt om hun ideale leven te creëren in een adembenemende en steeds evoluerende wereld. Spelers spelen zich af in de levendige wereld van Azoria en kunnen hun personages aanpassen, materialen verzamelen en hun droomhuizen bouwen. De game biedt een gastvrije en vriendelijke community waar spelers kunnen communiceren met in-game dorpelingen en andere spelers van over de hele wereld. Palia combineert verkenning, knutselen en sociale elementen voor een heerlijke game-ervaring.

Releasedatum: feestdagen op Nintendo Switch.

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince:

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince neemt spelers mee op een epische reis door het demonenrijk Nadiria. Spelers spelen als Psaro, een vervloekte prins, en zijn metgezel Rose, spelers verkennen kerkers, verkennen en combineren monsters en gaan strategische gevechten aan. De game bevat wisselende seizoenen, verschillende vaardigheden en een rijke verhaallijn die zich afspeelt in het iconische DRAGON QUEST-universum.

Releasedatum: 1 december 2023.

Persona 5 Tactica:

Persona 5 Tactica is een spannende tactische spin-off van de populaire game Persona 5. Spelers stellen een team van geliefde helden samen en gaan strategische turn-based gevechten aan binnen de metaverse. De game combineert de stijlvolle esthetiek en boeiende verhalen van Persona 5 met tactische gameplay, waardoor fans van de serie een nieuwe ervaring krijgen.

Releasedatum: lente 2024.

Conclusie

De aankomende line-up van Nintendo voor de Nintendo Switch zit boordevol opwinding en innovatie. Van de Wonder Flower-aangedreven verrassingen in Super Mario Bros. Wonder tot de spookachtige spanning van Luigi’s Mansion: Dark Moon, er is iets voor elk type gamer. De nieuwe games met Princess Peach in de hoofdrol, de terugkeer van Detective Pikachu en de strategische avonturen van Pikmin 4 en Mario + Rabbids Sparks of Hope DLC tonen nogmaals aan dat Nintendo toegewijd is om zijn spelers unieke en onvergetelijke ervaringen te bieden. Bereid je voor op deze spannende reizen en verken de uitgestrekte werelden die wachten om ontdekt te worden op de Nintendo Switch.

Nintendo’s aankondiging van aankomende games voor de Nintendo Switch heeft voor opwinding gezorgd onder fans van de Super Mario-serie en andere populaire franchises. Met Super Mario Bros. Wonder die nieuwe gameplaymechanismen en verrassingen introduceert, Luigi’s Mansion: Dark Moon een visuele upgrade krijgt voor een meer meeslepende ervaring, en de belofte van nieuwe avonturen met Princess Peach, Pikmin 4 en Detective Pikachu Returns, is er genoeg te beleven. kijk ernaar uit voor bezitters van een Nintendo Switch.

Deze aankomende titels laten zien dat Nintendo zich inzet voor het leveren van innovatieve en boeiende ervaringen voor spelers van alle leeftijden. Of je nu een fan bent van platformen, puzzels oplossen, tactische gameplay of meeslepende verhalen vertellen, de diverse reeks games biedt voor elk wat wils.

Houd ons in de gaten voor verdere updates en releasedatums, want Nintendo blijft gameliefhebbers over de hele wereld vreugde en opwinding brengen.

Veelgestelde vragen
  • 1. V: Wanneer wordt Super Mario Bros. Wonder uitgebracht?
    • A: Super Mario Bros. Wonder wordt gelanceerd op 20 oktober 2023.
  • 2. V: Is Luigi’s Mansion: Dark Moon een nieuw spel?
    • A: Luigi’s Mansion: Dark Moon is een verbeterde versie van de originele game die is uitgebracht voor het Nintendo 3DS-systeem.
  • 3. V: Kun jij als prinses Peach spelen in haar nieuwe spel?
    • A: Ja, prinses Peach zal de hoofdpersoon zijn in haar eigen nieuwe spel en biedt spelers een nieuwe kijk op het Mushroom Kingdom.
  • 4. V: Hoe is de gameplay in Pikmin 4?
    • A: In Pikmin 4 nemen spelers de rol aan van een nieuwe rekruut in het Rescue Corps en werken ze samen met Pikmin om een ​​onbekende planeet te verkennen, puzzels op te lossen en schatten te verzamelen.
  • 5. V: Wanneer is Detective Pikachu Returns beschikbaar?
    • A: Detective Pikachu Returns staat gepland voor release op 6 oktober 2023.