Nippon Ichi Software 30 jarig jubileum stream

Nippon Ichi Software 30 jarig jubileum stream

Nippon Ichi Software viert het 30-jarig jubileum van het bedrijf door een eenmalige speciale live webcast uit te zenden. Dit evenement omvat de onthulling van nieuwe NIS-games, de release van nieuwe merchandise en weggeefacties.

Nippon Ichi Software 30-jarig jubileumevenement

Het vindt plaats op 30 januari 2023 op de volgende tijden:

10.00 uur lokale tijd
1 uur ‘s middags. Oosterse tijd;
18.00 uur lokale tijd;
19.00 uur lokale tijd in heel Europa

De viering van het 30-jarig jubileum van Nippon Ichi Software wordt als livestream uitgezonden op Twitch. Verwacht wordt dat de officiële website op een gegeven moment online zal gaan.

Twitch-link; https://www.twitch.tv/nisamerica

Over NIS (Amerika)

Nippon Ichi Software, Inc. uit Japan is het moederbedrijf van NIS America, Inc., dat op 24 december 2003 werd opgericht als de eerste stap in de uitbreiding van Nippon Ichi Software naar de Noord-Amerikaanse markt. NIS America, Inc. is verantwoordelijk voor activiteiten zoals de lokalisatie, marketing en publicatie van Nippon Ichi-spellen. Dit bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Santa Ana, Californië.

Nippon Ichi Software, Inc., een entertainmentbedrijf, werd in 1994 opgericht in de stad Gifu in Japan. Sindsdien is Nippon Ichi Software, Inc. uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf met als primaire missie het ontwikkelen originele goederen voor de videogame-industrie.

NIS America, Inc. heeft het tot hun missie gemaakt om de games te promoten die het meest origineel en inventief zijn in de branche. Wij van NIS America, Inc. zullen ons blijven inspannen om interessante nieuwe games op de markt te brengen, zodat we zowel onze loyale klanten als potentiële nieuwe gebruikers tevreden kunnen stellen.

Ad