NIS 30th Anniversary Concept Store: exclusieve merchandise en vieringen

NIS 30th Anniversary Concept Store: exclusieve merchandise en vieringen

Samenvatting:

Nippon Ichi Software (NIS) maakt zich op voor zijn 30th Anniversary Concept Store in Tokio, Japan.

Van 1 tot 10 september 2023 zal in de Shinjuku Marui Annex deze tijdelijke pop-upwinkel worden gehost, met exclusieve merchandise van geliefde gamefranchises als Disgaea en Mad Rat Dead. Ontdek een breed scala aan items, van acrylkalenders tot verrukkelijke Milk Crunch Chocolate. Het evenement omvat ook het debuut van de Yakuzukuri Puzzle Yumeiro Yuramu-game, spannende Switch-gamecompetities en een kans om kunstenaar Sayaka Oda te ontmoeten. Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de rijke gaming-erfenis van NIS en een stukje van het feest mee te pikken.


NIS 30e jubileum conceptstore

Nippon Ichi Software (NIS), een gerenommeerde naam in de game-industrie, staat klaar om zijn 30-jarig jubileum te vieren met een groots feest. Een van de hoogtepunten van deze mijlpaal is de komende 30th Anniversary Concept Store in Tokio, Japan. Van 1 tot 10 september 2023 krijgen gameliefhebbers de kans om de wereld van NIS te betreden en te genieten van een boeiende ervaring.

Evenementdetails en datums

De langverwachte pop-upwinkel wordt gehost in de iconische Shinjuku Marui Annex-winkel in Tokio. Tien dagen lang krijgen bezoekers de kans om een ​​schat aan exclusieve merchandise te verkennen, geïnspireerd op de iconische gamefranchises van NIS. Van fan-favoriet Disgaea tot de ritmische reis van Mad Rat Dead, de winkel belooft een uitgebreide collectie die resoneert met gameliefhebbers.

Exclusieve merchandise-hoogtepunten

Betreed de wereld van de creativiteit van NIS via een scala aan exclusieve merchandise. Versier je ruimte met de acrylkalender, een unieke mix van functionaliteit en esthetiek, geprijsd op 2.530 yen ($17,40). Duik in de grillige wereld van Mad Rat Dead met een verscheidenheid aan acrylmagneten, elk met een aparte variant, geprijsd op 770 yen ($ 5,30) per stuk. Verwen je smaakpapillen met de verrukkelijke Milk Crunch Chocolate, een traktatie voor een prijs van 1.980 yen ($13,61). Voor liefhebbers die op zoek zijn naar een vleugje comfort, wacht het Prinny Eye Mask op 2.200 yen ($15,14). En voor degenen die klaar zijn om het te vieren, voegt Prinny’s Jewel Confetti een vleugje feestelijk karakter toe, geprijsd op 1.650 yen ($11,34).

Yakuzukuri-puzzel Yumeiro Yuramu-spel

Het feest eindigt niet met merchandise. Het evenement introduceert het boeiende Yakuzukuri Puzzle Yumeiro Yuramu-spel. Dompel jezelf onder in de wereld van puzzels en kleuren terwijl je bezig bent met deze aankomende release. Om de opwinding nog verder te vergroten organiseert NIS Switch-gamecompetities op 2-3 september 2023 en 9-10 september 2023. Winnaars van deze competities zullen van de gelegenheid gebruik maken om een ​​NIS-game van hun voorkeur te kiezen, terwijl deelnemers worden beloond met nieuwe goederen geïnspireerd door het spel.

Spannende Switch Game-competities

Gamingliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de Switch-gamecompetities. Daag je vaardigheden uit en dompel jezelf onder in de wereld van de creaties van NIS. Deze competities bieden deelnemers een unieke kans om hun gamingvaardigheden te laten zien en naar huis te gaan met felbegeerde prijzen. Of je nu een doorgewinterde speler of een beginnende gamer bent, de competities beloven opwindende momenten en spannende gameplay.

Maak kennis met de artiest: Sayaka Oda

Een vleugje met sterren bezaaide charme wordt toegevoegd aan het evenement door Sayaka Oda, de getalenteerde kunstenaar en schrijver achter The Cruel King and the Great Hero. Tijdens de periodes van de puzzelspelcompetitie krijgen bezoekers die meer dan 10.000 yen uitgeven de kans om Sayaka Oda persoonlijk te ontmoeten. Ontvang haar handtekening als een dierbaar aandenken en kies een mini-illustratie van een van de personages uit haar game, waarmee je een persoonlijk tintje aan je gamecollectie toevoegt.

Viering van het 30-jarig jubileum van NOS

De 30th Anniversary Concept Store is niet alleen een winkelervaring; het is een viering van de opmerkelijke reis van NIS in de game-industrie. Al meer dan drie decennia fascineert NIS spelers met zijn innovatieve verhalen, meeslepende gameplay en onvergetelijke personages. Dit evenement is een eerbetoon aan de erfenis die NIS heeft opgebouwd en is een knipoog naar de mooie toekomst die voor ons ligt.

Bezoekerservaring en mogelijkheden

Als bezoekers het rijk van NIS betreden, worden ze begroet met een meeslepende ervaring die de grenzen van gaming overstijgt. De levendige sfeer, exclusieve merchandise en boeiende activiteiten maken het evenement tot een must-visit voor zowel fans als enthousiastelingen. Of je nu je collectie wilt verrijken of blijvende herinneringen wilt creëren, de 30th Anniversary Concept Store biedt daarvoor een unieke kans.

De populariteit van NIS-gamefranchises

NIS heeft naam gemaakt in de game-industrie met een portfolio van geliefde franchises die resoneren met spelers over de hele wereld. De aanhoudende populariteit van games als Disgaea, Mad Rat Dead en meer is een bewijs van het vermogen van NIS om ervaringen te creëren die de tand des tijds doorstaan. De 30th Anniversary Concept Store is een eerbetoon aan deze iconische franchises en nodigt fans uit om dieper te duiken in de werelden die ze koesteren.

Conclusie

De NIS 30th Anniversary Concept Store is een viering van creativiteit, innovatie en gemeenschap. Van exclusieve merchandise tot interactieve ervaringen: dit evenement overbrugt de kloof tussen gamers en de werelden waar ze dol op zijn. Het herinnert ons eraan dat gamen niet alleen een hobby is; het is een reis die individuen met elkaar verbindt via gedeelde verhalen en gedenkwaardige momenten. Terwijl NIS terugkijkt op 30 jaar uitmuntendheid, nodigt het u uit om deel uit te maken van de viering en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Veelgestelde vragen
  • Vraag 1: Is de NIS 30th Anniversary Concept Store open voor internationale bezoekers?
    • Ja, de winkel is open voor zowel lokale als internationale bezoekers. Als je een gameliefhebber bent die Tokio bezoekt tijdens de evenementdata, mis dan niet de kans om de exclusieve merchandise te verkennen en het feest mee te maken.
  • Vraag 2: Kan ik op afstand deelnemen aan de Switch-gamecompetities?
    • Helaas zijn de Switch-gamecompetities evenementen op locatie die worden gehouden in de NIS 30th Anniversary Concept Store. Als u niet persoonlijk aanwezig kunt zijn, kunt u toekomstige evenementen of online gamingcompetities overwegen die worden georganiseerd door NIS.
  • Vraag 3: Zijn de mini-illustraties van Sayaka Oda vooraf geselecteerd, of kan ik mijn favoriete personage kiezen?
    • Je hebt de prachtige mogelijkheid om een ​​mini-illustratie te kiezen van een van de spelpersonages van Sayaka Oda. Dankzij dit persoonlijke tintje kunt u een dierbaar aandenken mee naar huis nemen dat aansluit bij uw gamevoorkeuren.
  • Vraag 4: Zijn de Switch-gamecompetities geschikt voor casual gamers?
    • Absoluut! De Switch-gamecompetities zijn bedoeld voor gamers met verschillende niveaus. Of je nu een doorgewinterde speler bent of een gewone liefhebber, deze competities bieden een kans om te genieten van spannende gameplay en mogelijk aantrekkelijke prijzen te winnen.
  • Vraag 5: Wat is de betekenis van het 30-jarig jubileum van NIS voor de gaminggemeenschap?
    • Het 30-jarig jubileum van NIS markeert een belangrijke mijlpaal in de game-industrie. Het betekent drie decennia aan innovatieve verhalen, boeiende gameplay en het creëren van dierbare herinneringen. Het evenement viert niet alleen de prestaties van NIS, maar eert ook de levendige gaminggemeenschap die hun creaties heeft gesteund en ervan heeft genoten.