OCTOPATH TRAVELER beschikbaar op Google Stadia

OCTOPATH TRAVELER beschikbaar op Google Stadia

SQUARE ENIX heeft aangekondigd dat de veelgeprezen en bekroonde RPG OCTOPATH TRAVELER ™ nu beschikbaar is op Google Stadia.

OCTOPATH TRAVELER op Stadia brengt de unieke HD-2D-beelden van de game tot leven en combineert opvallende 2D-personageontwerpen met een prachtige 3D-wereld. Met het spel kunnen spelers kiezen uit een van de acht verschillende personages, elk met hun eigen verhalen, van reizen van zelfontdekking tot speurtochten om wraak te nemen.

Reizigers zullen hun avontuur beginnen in een ander land binnen het betoverende maar gevaarlijke continent Orsterra, waardoor spelers hun eigen reis kunnen sturen, afhankelijk van wie ze kiezen.

video

Een jaar na de release op Nintendo Switch

Dit komt een jaar nadat SQUARE ENIX had aangekondigd dat de game op Steam beschikbaar zou komen nadat hij exclusief voor de Nintendo Switch was.

SQUARE ENIX heeft ook aangekondigd dat deze zomer Koreaanse taalondersteuning aan het spel zal worden toegevoegd op alle platforms, waaronder Stadia, wat het geliefde, bekroonde avontuur naar nog meer spelers over de hele wereld brengt.

OCTOPATH TRAVELER is nu beschikbaar voor Stadia, het Nintendo Switch ™ -systeem en pc (STEAM®) met Engelse en Japanse audio en Engelse, Franse, Italiaanse, Duitse, Spaanse, Japanse, traditionele Chinese en vereenvoudigde Chinese tekst.

Ad