Octopath Traveler: Champions Of The Continent – 28 Oktober Japan

Octopath Traveler: Champions Of The Continent – 28 Oktober Japan

Square Enix heeft de officiële releasedatum aangekondigd voor Octopath Traveler: Champions Of The Continent in Japan.

Deze mobiele prequel van Octopath Traveler wordt op 28 oktober gelanceerd voor iOS en Android in Japan. De ontwikkelaars toonden eerder enige interesse in een Engelse uitgave voor het spel, maar of dit uiteindelijk zal gebeuren, valt nog te bezien.

video

Over Octopath Traveler: Champions Of The Continent

De game is een ‘gratis te spelen RPG voor één speler’ die zich afspeelt in de wereld van Orsterra, enkele jaren voor de gebeurtenissen van Octopath Traveler for Switch, waarvan Square Enix meldt dat het meer dan 1,5 miljoen exemplaren heeft verkocht aan wereldwijde zendingen en digitale verkopen .

  • HD-2D voor smartphones – 3D CG-schermeffecten toegevoegd aan pixelafbeeldingen creëren een magische wereld op smartphones.
  • Op commando gebaseerde gevechten van acht karakters – Vorm een ​​groep van maximaal acht karakters om te vechten in geëvolueerde commandogevechten. Vlotte gameplay met veegbediening.
  • Keuze van een verhaal tussen drie regerende kampioenen – De setting is het Orsterra-continent. De hoofdrolspeler is een “uitverkorene” die zal vechten tegen een groot kwaad dat fortuin, macht en roem heeft verworven.
  • Veldopdrachten – Onderneem verschillende acties voor tekens in het veld. Probeer allerlei dingen uit, zoals ‘Luister’ voor informatie, ‘Steel’ een item, ‘Huur’ een bondgenoot in en meer.

Zouden we deze prequel willen?

Ja zeker … meer Octopaat is nooit een slechte zaak. Maar we betwijfelen of de prequel de Nintendo Switch zal halen.