Octopath Traveler Champions Of The Continent TGS 2019 Trailer

Octopath Traveler Champions Of The Continent TGS 2019 Trailer

Square Enix heeft een nieuwe trailer van Tokyo Game Show 2019 geüpload voor Octopath Traveler: Champions of the Continent. Voor degenen die niet weten … de smartphone-game.

video

Over Octopath Traveler Champions Of The Continent

Octopath Traveler: Champions of the Continent is een gratis RPG voor één speler die een aantal jaren vóór de evenementen van Octopath Traveler voor Nintendo Switch in de wereld van Orsterra plaatsvindt.

  • Fans kunnen zich verheugen op dezelfde visuele stijl op smartphones en partijgebaseerde gevechten van acht tekens, vergelijkbaar met de Nintendo Switch-versie.
  • HD-2D voor smartphones – 3D CG-schermeffecten toegevoegd aan gepixelde afbeeldingen creëren een magische wereld op smartphones.
  • Op commando’s gebaseerde gevechten van acht karakters – Vorm een ​​feest van maximaal acht karakters om te vechten in geëvolueerde op commando’s gebaseerde gevechten. Soepele gameplay met veegbesturing.
  • Keuze van het verhaal tussen drie regerende kampioenen – Het decor is het continent Orsterra. De hoofdrolspeler is een ‘Uitverkorene’ die zal vechten tegen een groot kwaad dat fortuin, macht en roem heeft verworven.
  • Veldopdrachten – Voer verschillende acties uit naar tekens op het veld. Probeer allerlei dingen uit, zoals ‘luisteren’ voor informatie, ‘een item stelen’, ‘een bondgenoot inhuren’ en meer.
  • Fans kunnen zich nu vooraf registreren op de officiële website. Daarnaast neemt Square Enix op 12 maart applicaties aan voor spelers om toegang te krijgen tot een exclusieve vroege demo.
Ad