Octopath Traveler II – Original Soundtrack komt Maart 2023

Octopath Traveler II – Original Soundtrack komt Maart 2023

Er is geadverteerd dat de cd-set met originele soundtrack voor Octopath Traveler II verkrijgbaar is bij Square Enix.

De release van de soundtrack staat gepland voor de maand maart 2023, wat een paar weken zal zijn nadat de game zelf beschikbaar is gemaakt. Het bevat een boekje met commentaar van het productieteam van de game, waaronder componist Yasunori Nishiki, regisseur Keisuke Miyauchi en producer Masashi Takahashi, naast andere leden van het team. Het zal in totaal zes cd’s bevatten. De soundtrack zal beschikbaar worden gemaakt in verschillende landen en je kunt hem nu pre-orderen in de online winkel van Square Enix.

Square Enix is ​​verheugd de release van de originele soundtrack van OCTOPATH TRAVELLER II aan te kondigen! Deze verzameling epische muziek, die op zes cd’s staat, helpt de levendige wereld van Solistia tot leven te brengen. Componist Yasunori Nishiki, regisseur Keisuke Miyauchi (AQCUIRE Corp.) en producer Masashi Takahashi praten over de muziekcreatie die in het spel is verwerkt in het boekje dat bij dit pakket zit. Een boek dat liefhebbers van de serie echt moeten lezen!

Over OCTOPATH TRAVELLER II

OCTOPATH TRAVELLER II is het meest recente deel dat is toegevoegd aan de OCTOPATH TRAVELLER-serie, die in 2018 werd gelanceerd en waarvan wereldwijd al meer dan 3 miljoen exemplaren zijn verkocht.

De game bevat een magnifiek universum weergegeven in HD-2D-graphics met een combinatie van 3D-computergraphics en pixelart die gevoelens van nostalgie oproept. Daarnaast heeft Character Designer Naoki Ikushima een gloednieuw artwork ontworpen voor de omslag van het boek.

We willen dat je een geweldige tijd beleeft aan het luisteren naar de prachtige deuntjes en je eigen reis gaat maken.

Datum van eerste publicatie: maart 2023

De releasedatum is een schatting en zal dienovereenkomstig worden bijgewerkt als er wijzigingen zijn.

Dit is een cd die in Japan is gemaakt maar in andere landen is verkocht, en de verpakking en misschien een deel van de inhoud is in het Japans geschreven.