Officieel LEGO Super Mario 64 vraagteken blok onthuld

Officieel LEGO Super Mario 64 vraagteken blok onthuld

Na een eerdere plaag lijkt het erop dat Super Mario-fans een nieuwe LEGO-set krijgen! LEGO en Nintendo hebben een nieuw LEGO Super Mario 64-vragenblok aangekondigd.

De set is vanaf 1 oktober 2021 verkrijgbaar in LEGO-winkels (online en in de winkel) voor $ 169,99 USD en zal in 2022 naar andere retailers gaan.

video
play-rounded-fill

Officieel LEGO Super Mario 64 vragenblok

Breng goede herinneringen op terwijl je de LEGO® Super Mario 64™ bouwt, tentoonstelt en ermee speelt? Blok (71395). Vijfentwintig jaar na de lancering van de Super Mario 64-videogame, bevat deze set een van stenen gebouwde? Blok dat opent om direct herkenbare levels uit het spel te onthullen: Peach’s Castle, Bob-omb Battlefield, Cool, Cool Mountain en Lethal Lava Trouble. Er zijn ook 10 microfiguren van iconische personages om in de gedetailleerde scènes te plaatsen.

Interactief spelen

Een geweldig cadeau voor elke Super Mario-fan, de set wordt geleverd met stapsgewijze bouwinstructies. Voeg voor interactief spel een LEGO® Mario™- of LEGO® Luigi™-figuur toe uit de 71360/71387 Startcursussen (apart verkrijgbaar) en verzamel 10 verborgen Power Stars om geheime reacties en meer te onthullen.

Onbeperkte mogelijkheden

Het LEGO Super Mario-assortiment omvat startcursussen, uitbreidingssets en power-uppakketten, waarmee bouwers kunnen uitbreiden, herbouwen en unieke levels kunnen creëren.

  • Breng een eerbetoon aan de klassieke Super Mario 64™-videogame in LEGO®-stijl met deze van stenen gebouwde versie van de ? Blok (71395) voor weergave en interactief spelen.
  • Inclusief 10 LEGO® Super Mario™ microfiguren: Mario, Yoshi, Princess Peach en King Bob-omb, evenals een Chain Chomp, Big Bully, Mr. I, Lakitu, pinguïn en babypinguïn.
  • De ? Het blok is meer dan 18 cm hoog, breed en diep en opent om 4 gedetailleerde Super Mario 64™-niveaus te onthullen: Peach’s Castle, Bob-omb Battlefield, Cool, Cool Mountain en Lethal Lava Trouble.
  • Voeg voor interactief spelen de LEGO® Mario™- of LEGO® Luigi™-figuur uit de 71360/71387 Starter Courses (apart verkrijgbaar) toe en verzamel 10 verborgen Power Stars om geheime reacties en meer te onthullen.
  • Deze 2.064-delige LEGO® bouwset om te verzamelen is een cool verjaardagscadeau, kerstcadeau of verrassing voor fans van Super Mario 64™, gamers en liefhebbers van alles wat met retro te maken heeft.
  • Stapsgewijze instructies zijn bij deze set inbegrepen, zodat zelfs een LEGO® Super Mario™-fan die nog niet bekend is met LEGO-sets, vol vertrouwen kan bouwen en van het proces kan genieten.
  • Deze LEGO® Super Mario™-set maakt deel uit van een verzameling hoogwaardige LEGO-bouwsets die zijn ontworpen voor volwassenen die van leuke, creatieve doe-het-zelfprojecten houden.
  • LEGO®-componenten voldoen aan strenge industriële kwaliteitsnormen, wat betekent dat ze eenvoudig en veilig kunnen worden aangesloten voor robuuste constructies.
  • LEGO®-bouwstenen en onderdelen worden op bijna elke denkbare manier getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de veeleisende wereldwijde veiligheidsnormen.
Ad