Officiële muziekvideo – Psyduck

Officiële muziekvideo – Psyduck

The Pokemon Company heeft een nieuwe videoclip uitgebracht op zijn Pokemon Kids TV-kanaal – met niemand minder dan de Duck Pokemon zelf.

Hilarisch genoeg wordt Psyduck meer afgebeeld als een beroemdheid die tijdens zijn vakantie aan het chillen is, compleet met bijpassende zonnebril!

video

Over Psyduck

Psyduck is een gele Pokémon die lijkt op een eend of tweevoetig vogelbekdier. Bovenop zijn kop zitten drie dikke lokken zwart haar en hij heeft een brede, platte crèmekleurige snavel. Zijn ogen lijken leeg en hebben kleine pupillen. Zijn poten en staart zijn gedrongen en hij heeft crèmekleurige zwemvliezen. Elk van zijn handen heeft drie klauwen.

Psyduck is voortdurend verbluft door zijn hoofdpijn en kan niet erg helder denken. Het is meestal onbeweeglijk en probeert de hoofdpijn te kalmeren. Wanneer de hoofdpijn echter te ernstig wordt, laat het spanning los in de vorm van sterke paranormale krachten. Het gebruik van deze krachten produceert hersengolven die identiek zijn aan die van slapers, en de Pokémon kan deze afleveringen niet herinneren. Psyduck leeft in zoetwatermeren en kleine vijvers, maar is te zien in rivieren in tropische gebieden zoals getoond in Pokémon Snap.