Ontgrendel exclusieve beloningen en kortingen: Vier MAR10-dag met Nintendo

Ontgrendel exclusieve beloningen en kortingen: Vier MAR10-dag met Nintendo

Samenvatting:

MAR10-dag, gevierd op 10 maart, biedt exclusieve beloningen en kortingen voor Mario-fans. Nintendo biedt 10% terug in gouden punten voor bepaalde Mario-titels in de Nintendo eShop en kortingen op Mario-merchandise in de My Nintendo Store. Nintendo Switch Online-leden genieten van speciale beloningen, waaronder gebruikerspictogrammen en onderdelen uit Super Mario-spellen. Met updates op sociale media en regionale vieringen in Europa belooft MAR10 Day spanning voor Mario-enthousiastelingen.


Mar10-dag viering

MAR10 Day, jaarlijks gevierd op 10 maart, is een speciale gelegenheid voor fans van het iconische videogamekarakter Mario. Het is een dag vol spannende promoties, exclusieve beloningen en kortingen op verschillende Mario-games en merchandise. Laten we eens kijken naar de details van hoe je mee kunt doen aan het feest en fantastische aanbiedingen van Nintendo kunt ontgrendelen.

Nintendo eShop-aanbiedingen

Nintendo biedt van 7 tot 24 maart een lucratieve deal aan in de Nintendo eShop. Tijdens deze periode ontvangen klanten 10% terug in gouden punten bij aankoop van geselecteerde Mario-titels voor de Nintendo Switch. Deze promotie strekt zich uit tot titels als Super Mario Bros. Deluxe, zodat spelers beloningen kunnen verdienen terwijl ze genieten van hun favoriete Mario-avonturen.

Mijn Nintendo Store-kortingen

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in Mario-merchandise, heeft de My Nintendo Store spannende kortingen te bieden. Klanten kunnen genieten van 30% korting op verschillende merchandise-artikelen van Mario en vrienden. Bovendien ontvangen klanten bij elke aankoop van in aanmerking komende Mario-spellen een bonusnotitieblok als speciaal geschenk. Deze aanbieding is beschikbaar tot 7 april en voegt een extra stimulans toe om MAR10 Day te vieren.

Nintendo Switch Online-beloningen

Nintendo Switch Online (NSO)-leden krijgen een traktatie deze MAR10-dag. Exclusieve beloningen staan ​​NSO-abonnees te wachten, waaronder een reeks gebruikerspictogrammen en onderdelen uit Super Mario-spellen. Daarnaast kunnen leden deelnemen aan een speciale missie door de Super NES-klassieker Super Mario World te spelen om platinapunten te verdienen. Voor meer informatie over deze beloningen kunnen spelers de Nintendo Switch Online-app op hun systeem bezoeken.

Betrokkenheid op sociale media

Blijf op de hoogte van al het MAR10 Day-nieuws en aankondigingen door de sociale mediakanalen van Nintendo te volgen. Van exclusieve aanbiedingen tot inzichten achter de schermen: de sociale-mediaplatforms van Nintendo houden fans tijdens de viering op de hoogte en betrokken. Doe mee aan het gesprek, deel je liefde voor Mario en maak contact met andere fans terwijl je samen MAR10 Day viert.

Mar10-dag in Europa

MAR10-dag is niet alleen beperkt tot één regio – het is een wereldwijd feest! In Europa kunnen fans ook genieten van exclusieve beloningen en kortingen op verschillende Mario-titels en merchandise. Soortgelijke aanbiedingen, waaronder 10% terug in gouden punten en bonusnotitieboekjes, zijn beschikbaar voor Europese spelers. Deze regionale viering zorgt ervoor dat Mario-fans over de hele wereld kunnen deelnemen aan de opwinding van MAR10 Day.

Conclusie

Nu MAR10 Day nadert, nodigt Nintendo fans over de hele wereld uit om mee te vieren en exclusieve beloningen en kortingen te ontgrendelen. Of je nu Mario’s avonturen verkent in de Nintendo eShop, je game-opstelling uitbreidt met Mario-merchandise uit de My Nintendo Store, of geniet van speciale beloningen als NSO-lid: er is voor iedereen iets om van te genieten op deze speciale dag. Houd de sociale mediakanalen van Nintendo in de gaten voor de laatste updates, en laten we samen van MAR10 Day een onvergetelijk feest maken!

Veelgestelde vragen
  • 1. Wat is MAR10-dag?
    • MAR10 Day is een jaarlijkse viering op 10 maart, gewijd aan het iconische videogamekarakter Mario. Het is een dag vol speciale promoties, exclusieve beloningen en kortingen op verschillende Mario-games en merchandise.
  • 2. Hoe kan ik deelnemen aan de vieringen van MAR10-dag?
    • Om deel te nemen aan de viering van MAR10-dag, kun je eenvoudigweg de aanbiedingen en promoties van Nintendo verkennen. Dit kan het kopen van geselecteerde Mario-titels in de Nintendo eShop omvatten, het inwisselen van beloningen in de My Nintendo Store of het omgaan met exclusieve inhoud op de sociale mediakanalen van Nintendo.
  • 3. Welke beloningen zijn beschikbaar in de Nintendo eShop?
    • In de Nintendo eShop kunnen klanten 10% terugverdienen in gouden punten bij aankoop van geselecteerde Mario-titels voor de Nintendo Switch. Met deze promotie kunnen spelers punten verzamelen die kunnen worden gebruikt voor toekomstige aankopen, wat extra waarde oplevert voor hun spelervaring.
  • 4. Zijn er beperkingen op de MAR10-dagaanbiedingen?
    • Hoewel specifieke aanbiedingen kunnen variëren afhankelijk van de regio en geschiktheid, hebben de meeste MAR10 Day-promoties gespecificeerde promotieperiodes en deelnamecriteria. Het is van essentieel belang dat u de algemene voorwaarden van elke aanbieding bekijkt om er zeker van te zijn dat u in aanmerking komt en de voordelen te maximaliseren.
  • 5. Heb ik toegang tot MAR10 Day-aanbiedingen buiten de promotieperiode?
    • MAR10 Day-aanbiedingen zijn doorgaans alleen beschikbaar tijdens de opgegeven promotieperiode, die kan variëren afhankelijk van de aanbieding. Zodra de promotieperiode afloopt, zijn de aanbiedingen mogelijk niet langer beschikbaar. Het is dus raadzaam om ervan te profiteren zolang ze geldig zijn.