Parental controls app versie 1.14.0, iOS 14 ondersteuning

Parental controls app versie 1.14.0, iOS 14 ondersteuning

De Nintendo Switch-app voor ouderlijk toezicht voor slimme apparaten is bijgewerkt naar versie 1.14.0, waardoor de app kan werken op Apple-apparaten met iOS 14.

Daarnaast brengt de update enkele kleine bugfixes en functieverbeteringen, dus zorg ervoor dat je de app bijwerkt als je een zo soepel mogelijke ervaring wilt. Deze update is de eerste keer dat de applicatie is bijgewerkt sinds het midden van het jaar.

Over ouderlijk toezicht

De app voor ouderlijk toezicht is bedoeld om de speeltijd voor jongeren te beperken (of voor vervelende broers en zussen, wat we niet zouden aanbevelen), de toegang tot bepaalde titels te beperken en het is een goede manier om de speeltijdbedragen te bekijken zonder de statistieken op de console zelf.

Stel met deze gratis app spelbeperkingen voor het gezin in vanaf uw smartphone of tablet.

Hoeveel tijd besteedt mijn gezin aan gamen?
Zijn de spellen geschikt voor mijn gezin?
Hoe kan ik grenzen stellen aan wat ze online met het systeem kunnen doen?

Het is niet meer dan normaal dat ouders vragen hebben over hun kinderen en gamen.

Daarom heeft de Nintendo Switch ouderlijk toezicht waarmee je regels kunt instellen voor het gebruik van het systeem, zodat je je minder zorgen hoeft te maken en meer tijd kunt besteden aan plezier. Hoewel sommige functies voor ouderlijk toezicht beschikbaar zijn op het systeem zelf, biedt de gratis app nog meer opties.

Ad