PAX East 2023 boordevol actie met Nintendo: toernooien, uitdagingen en weggeefacties

PAX East 2023 boordevol actie met Nintendo: toernooien, uitdagingen en weggeefacties

Nintendo zal van 23 tot 26 maart groots uitpakken op PAX East in Boston, met een scala aan spannende evenementen en activiteiten voor fans en gamers van elk niveau.

Bezoekers kunnen deelnemen aan de NintendoVS Arcade-uitdagingen, het Splatoon 3 North American Championship 2023 en de Mario Kart 8 Deluxe Championship Cup 2023 bekijken en zelfs meedoen aan de laatste kwalificatiewedstrijd voor de Mario Kart 8 Deluxe Championship Cup. Giveaways, sweepstakes en speciale My Nintendo-incheckevenementen ronden de ervaring af en beloven een gedenkwaardig en leuk evenement voor iedereen.

PAX East 2023 Overzicht

PAX East 2023 wordt een onvergetelijk evenement voor gameliefhebbers, dat van 23 tot 26 maart plaatsvindt in het Boston Convention & Exhibition Centre. Met een verscheidenheid aan activiteiten en showcases is het de perfecte bestemming voor gamers van elk niveau .

Nintendo’s aanwezigheid op het evenement

Nintendo brengt hun A-game naar PAX East en biedt een scala aan evenementen en activiteiten waar fans van kunnen genieten. Van de NintendoVS Arcade-uitdagingen tot het spannende Splatoon 3 North American Championship 2023 en de Mario Kart 8 Deluxe Championship Cup 2023, er is voor elk wat wils.

NintendoVS Arcade

De NintendoVS Arcade is overal op PAX East open en biedt bezoekers een reeks leuke uitdagingen. Of je nu een gewone speler bent of een doorgewinterde professional, de NintendoVS Arcade biedt een unieke game-ervaring voor iedereen.

Spelers kunnen hun vaardigheden testen in verschillende spellen, waaronder Mario Party Superstars, Yoshi’s Crafted World, Mario Golf: Super Rush en het originele Super Mario Bros.-spel. Elke game biedt unieke uitdagingen, waardoor alle deelnemers verzekerd zijn van een gevarieerde en plezierige ervaring.

Giveaways en prijzen

Alle spelers in de NintendoVS Arcade ontvangen speciale weggeefacties zolang de voorraad strekt. Er is geen oefening vereist, maar als je je vaardigheden wilt opfrissen voor het evenement, zijn alle aanbevolen games beschikbaar op de Nintendo Switch.

Splatoon 3 Noord-Amerikaans kampioenschap 2023

Splatoon 3-fans zullen het North American Championship 2023, dat live plaatsvindt in de PAX Arena, niet willen missen. Wees getuige van de vier beste teams van het Splatsville Showdown-toernooi die strijden in alle gerangschikte modi om het ultieme inktvisteam te bepalen.

De deelnemende teams nemen het tegen elkaar op in een reeks intense wedstrijden en strijden om de titel van Splatoon 3 Noord-Amerikaans kampioen. Met high-stakes gameplay en een gepassioneerd publiek is dit een evenement dat je niet wilt missen.

Mario Kart 8 Deluxe Championship Cup 2023

De Mario Kart 8 Deluxe Championship Cup 2023 wordt een spannend evenement met een aantal van de beste spelers van Noord-Amerika. Het toernooi begint op 26 maart om 11.00 uur ET in de PAX Arena en wordt gegarandeerd een nagelbijter.

PAX-deelnemers hebben een unieke kans om mee te doen aan de laatste kwalificatiewedstrijd voor de Mario Kart 8 Deluxe Championship Cup. Het inchecken voor de persoonlijke kwalificatiewedstrijd begint op zaterdag 25 maart om 10.00 uur ET. De online registratie opent op 24 maart om 10.00 uur ET, dus zorg ervoor dat je je plek veiligstelt op https://experience.nintendo.com/#/events/10196.

Weggeefacties en prijsvragen

Zowel bezoekers ter plaatse als thuisfans kunnen tijdens PAX East deelnemen aan de weggeefacties en prijsvragen van Nintendo. Met een reeks spannende prijzen die voor het oprapen liggen, maakt iedereen kans om te winnen.

Een op maat gemaakte gamestoel van NintendoVS is de hoofdprijs in een on-site en online sweepstake. Deze stoel biedt zowel comfort als stijl, waardoor hij de perfecte aanvulling is op elke game-setup.

Om deel te nemen aan de prijsvraag, kunnen bezoekers ter plaatse bij PAX East gedurende alle vier de dagen van het evenement een QR-code scannen bij de Nintendo-stand. Het thuispubliek kan vanaf maart ook naar https://my.nintendo.com/rewards/5bdb7e8c20bf50ec gaan. 23. Meer informatie over de prijsvraag is te vinden op https://nintendo.com/ events/articles/nintendo-vs-at-pax-east-2023/ .

Naast de prijsvraag is er een My Nintendo-check-in voor twee afzonderlijke weggeefacties op de PAX-beursvloer. Deze weggeefacties zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt, dus zorg dat je er vroeg bij bent.

Check gewoon in bij de daarvoor bestemde My Nintendo-ruimte op de beursvloer om in aanmerking te komen voor de weggeefacties. Mis je kans niet om fantastische Nintendo-swag te scoren.

Conclusie

Nintendo’s aanwezigheid op PAX East 2023 biedt een ongelooflijke reeks evenementen, activiteiten en weggeefacties voor fans van alle leeftijden en niveaus. Van de NintendoVS Arcade tot de high-stakes-toernooien, er is genoeg spanning en mogelijkheden voor gamers om van te genieten.

Als je naar PAX East gaat, mis dan niet alles wat Nintendo te bieden heeft. Schrijf je in voor de Mario Kart 8 Deluxe Championship Cup-kwalificatiewedstrijd, bekijk het Splatoon 3 North American Championship of test je vaardigheden in de NintendoVS Arcade. Er is nog nooit een beter moment geweest om een ​​Nintendo-fan te zijn.

Veelgestelde vragen
 • Q1: Wanneer en waar vindt PAX East 2023 plaats?
  • A1: PAX East 2023 wordt van 23 tot 26 maart gehouden in het Boston Convention & Exhibition Centre.
 • Q2: Welke evenementen en activiteiten heeft Nintendo op PAX East 2023?
  • A2: Nintendo biedt een scala aan evenementen en activiteiten, waaronder de NintendoVS Arcade, het Splatoon 3 North American Championship 2023, de Mario Kart 8 Deluxe Championship Cup 2023 en diverse weggeefacties en prijsvragen.
 • Vraag 3: Hoe kan ik deelnemen aan de Mario Kart 8 Deluxe Championship Cup 2023-kwalificatiewedstrijd?
 • Vraag 4: Hoe kan ik deelnemen aan de prijsvraag voor NintendoVS-gamingstoelen op maat?
 • Vraag 5: Welke games kan ik spelen in de NintendoVS Arcade?
  • A5: De NintendoVS Arcade bevat Mario Party Superstars, Yoshi’s Crafted World, Mario Golf: Super Rush en de originele Super Mario Bros.-game.
Ad