PAX East 2023 – The Pokemon Company en Nintendo zijn bevestigd

PAX East 2023 – The Pokemon Company en Nintendo zijn bevestigd

The Pokémon Company is gepland om deel te nemen aan PAX East 2023, zoals werd onthuld door de organisatoren van het evenement nadat ze de voorlopige exposantenlijst voor de conventie hadden bekendgemaakt.

Yacht Club Games, THQ Nordic, Devolver Digital en Inti Creates zijn de andere deelnemende bedrijven. Ze gaan “enkele van hun meest verwachte toekomstige producten” demonstreren, en The Pokemon Company wordt een van die releases. Helaas is op dit moment geen informatie vrijgegeven over wat er toegankelijk zal zijn om te spelen.

PAX East 2023

Daarnaast hebben we de bevestiging ontvangen dat Chucklefish, Ysbryd Games, XSEED Games en Plaion “de expohal zullen overnemen met praktijkervaringen voor onaangekondigde titels, souvenirs van fan-favoriete games zoals limited-edition pins , en nog veel meer.” Onder de onafhankelijke game-uitgevers bevinden zich namen als Finji, Raw Fury, Brace Yourselves Games en PM Studios.

“PAX East 2023 trakteert aanwezigen op een weekend vol panels van favoriete makers van content en iconen uit de videogame-industrie, evenals esports-toernooien, liveconcerten met geliefde videogamemuziek, freeplay-lounges en gemeenschapsbijeenkomsten. ” Dit komt bovenop de speelbare games die beschikbaar zullen zijn op de conventie.

Penny Arcade en mede-oprichter van PAX, Jerry Holkins, deelden zijn opwinding over de aanstaande conventies door te zeggen: “We kunnen niet wachten om terug te komen naar Boston voor PAX East en weer een jaar vol evenementen te beginnen.” De ontwerpers van dit jaar hebben echt alles uit de kast gehaald met het concept en we kunnen niet wachten om de gamers een warm welkom te heten wanneer ze hier aankomen.

Volgens de informatie op de officiële website zal Nintendo aanwezig zijn op PAX East 2023. Dit geeft aan dat de deelname van het bedrijf is bevestigd. Desalniettemin zijn er momenteel geen details beschikbaar over het bestaan ​​ervan.

PAX East 2023 vindt plaats van 23 tot en met 26 maart.