PAX Online aangekondigd voor 12-20 September

PAX Online aangekondigd voor 12-20 September

De organisatoren van PAX hebben dit jaar een virtuele vervanging aangekondigd voor hun jaarlijkse conventies PAX West en PAX Aus.

In plaats van fysieke conventies worden zowel PAX West als PAX Aus gecombineerd tot een virtueel evenement genaamd PAX Online. Het online evenement loopt van 12 september tot 20 september en belooft “Verrassende game-onthullingen, hands-on demo’s, spannende esports-toernooien, een zorgvuldig samengestelde selectie in de Indie Showcase, evenals nieuwe partnerschappen die de virtuele showvloer tot leven brengen”

Over PAX

PAX, de meest bezochte evenementen in Noord-Amerika en Australië die alles over gamen vieren, brengt van 12 tot 20 september zijn eerste online evenement naar de wereldwijde gaminggemeenschap als vervanging voor de PAX West en PAX Aus in 2020, samen met ondersteuning van EGX , het grootste gamingevenement in het VK. Met een internationale gemeenschap die meedoet aan de festiviteiten, brengt PAX Online 24 uur per dag, 9 dagen lang, favoriete content van fans, helemaal gratis en vooral een kans om contact te maken en nieuwe vrienden te maken.

PAX Online zal dienen als een digitale ruimte die alles omvat wat fans leuk vinden aan PAX Aus en West’s jaarlijkse bash, inclusief verrassende game-onthullingen, hands-on demo’s, spannende esports-toernooien, een zorgvuldig samengestelde selectie in de Indie Showcase, evenals nieuwe partnerschappen de virtuele showvloer tot leven brengen terwijl ReedPOP en Penny Arcade hun creatieve visie vertalen naar een toegankelijk nieuw formaat.

“PAX is altijd een primeur voor de gemeenschap geweest, van de deelnemers, panelleden, exposanten tot de ongelooflijke handhavers die PAX het hele jaar door laten draaien”, zegt Jerry Holkins, medeoprichter van PAX. “PAX Online brengt die gedeelde ervaring naar huis, samen met game-onthullingen, exclusieve hands-on ervaringen, de kans om van je favoriete game-ontwikkelaars te horen en met ze te praten, en nog veel meer. Zelfs als we dit jaar niet allemaal in Seattle of Melbourne kunnen ontmoeten, kijken we ernaar uit om opnieuw contact te leggen met onze vrienden en iedereen te verwelkomen in ons nieuwe huis, PAX Online. Technisch gezien ben je er al. “

PAX Merchandise keert terug naar PAX Online met frisse 2020-ontwerpen voor fan-favoriete letterman-jassen, hoodies en pinnen. Pre-orders zijn nu beschikbaar op de officiële website met meer goodies in de pijplijn, aangezien de festiviteiten dit najaar officieel van start gaan.

Paneelinzendingen kunnen vandaag worden ingediend en sluiten op 24 juli.

Ontwikkelaars die zich willen registreren voor de PAX Online Indie Showcase, kunnen zich tot 17 juli aanmelden.

Platforms voor het bekijken en deelnemen worden de komende weken gedeeld.

Ga voor meer informatie over PAX Online naar de officiële website, volg PAX op Twitter en meld je aan voor de nieuwsbrief om toekomstige updates te ontvangen.