PAX West 2022 – Nintendo en meer bevestigd

PAX West 2022 – Nintendo en meer bevestigd

PAX West 2022 zal aan het einde van de zomer plaatsvinden en enkele van de bedrijven die daar aanwezig zullen zijn, zijn genoemd. Nintendo is een van hen.

ReedPop zegt dat enkele van de grootste game-uitgevers, zoals Nintendo, SEGA, Bandai Namco, MiHoYo, tinyBuild, Devolver Digital, Yacht Club Games en meer, enthousiast zijn om hun nieuwste en beste games op het evenement te laten zien. We zullen ook ontwikkelaars zoals Larian Studios, Tripwire Interactive, Thunderful Games en meer zien met “zowel bekende als onaangekondigde titels” op de beursvloer. Intel, AMD, ASUS, AORUS GIGABYTE, AAA, Finji, Apogee Entertainment, Koch Media, Brace Yourselves Games, Raw Fury, Studio Wildcard, Ysbryd Games en PM Studios behoren tot de andere bedrijven die zich al hebben aangemeld.

Over PAX West 2022

PAX West 2022 zal ook gamecompetities, panels, liveshows van Penny Arcade, esports-competities in de PAX Arena en concerten met muziek bevatten die is geïnspireerd op videogames. Er zullen ook freeplay-gebieden en tafelbladlounges zijn. Meer informatie wordt op een later tijdstip vrijgegeven.

Tussen vrijdag 2 september en maandag 5 september 2022 wordt PAX West gehouden in het Seattle Convention Center. Iedereen die gaat, moet bewijzen dat ze zijn ingeënt en ze moeten altijd hun gezicht bedekken.

Ad