Persona 5 Strikers + Dragalia Lost Crossover evenement aangekondigd

Persona 5 Strikers + Dragalia Lost Crossover evenement aangekondigd

Nintendo heeft een promo gepubliceerd voor Dragalia Lost met een speciaal crossover-evenement dat eind januari naar de game komt.

Het evenement in kwestie is een cross-over met Persona 5 Strikers. Het evenement zal de held Joker als avonturier toevoegen, naast zijn Persona, Arsene, als een draak in Dragalia Lost, en zal eind januari beginnen.

video

Persona X Dragalia

Het evenement zal grafische details en animaties bevatten die lijken op wat er in Persona 5 Strikers zal verschijnen, inclusief de kenmerkende All-Out Attack van de serie. Omdat draken een belangrijk aspect van de gameplay zijn, kan de Persona Arsene die rol vervullen, maar dat is nog niet bevestigd.

Het crossover-evenement komt eind januari uit en er wordt verwacht dat er binnenkort meer informatie binnen en buiten Dragalia Lost komt. Het evenement dient als promotie voor de release van Persona 5 Strikers, die kort daarna op 20 februari 2021 wordt gelanceerd voor Nintendo Switch.

Over Persona 5 Strikers

Persona 5 Strikers is een vervolg dat zes maanden na de gebeurtenissen in Persona 5 plaatsvindt. Hoewel het in wezen nog steeds een rollenspel is, is het in plaats van traditionele turn-based gameplay meer een actiegerichte hack en slack.

Ad