Phil Spencer ontving een Nintendo Switch van Nintendo

Phil Spencer ontving een Nintendo Switch van Nintendo

Nintendo en Microsoft hebben een redelijk vriendschappelijke relatie opgebouwd te midden van hun status als twee van de grootste giganten van gaming.

Dit gaat van het toestaan ​​van cross-platform spelen tot samenwerkingen in Super Smash Bros. In een recente verschijning op de Kinda Funny Gamescast deelde Head of Xbox Phil Spencer een meer persoonlijk gebaar van vriendschap dat hij ontving van Doug Bowser en het team van Nintendo.

Volgens Phil was de Nintendo Switch die bij verschillende presentaties op zijn plank te zien was, eigenlijk een geschenk van Bowser en Nintendo

The Switch was a gift from Nintendo. Doug Bowser and the team, they’re obviously right up the hill from us – we’re both in Redmond, Washington – and it was a gift from them. I have another one that I use to play at home, but that was one that they gave me early on when it launched. So, that’s what that’s from.

Cadeau leidt tot speculatie

De Nintendo Switch in kwestie is het onderwerp van veel speculatie sinds het voor het eerst werd gespot op de plank van Phil Spencer, waardoor velen dachten dat het een hint was dat Microsoft en Nintendo een grote samenwerking in petto hadden. Sommigen geloofden dat het een hint was naar Game Pass op Switch, terwijl anderen dachten dat het zou kunnen betekenen dat Halo naar het platform zou kunnen komen.

Ondanks de speculatie suggereren de woorden van Spencer dat het niet veel meer zou kunnen zijn dan een knipoog naar de versterkende relatie tussen de twee bedrijven, in plaats van een hint naar iets groters dat komen gaat.

Ad