Pikmin 3 – Website afgesloten

Pikmin 3 – Website afgesloten

Sommige fans hebben gemerkt dat de officiële website voor Pikmin 3 lijkt te zijn afgesloten en gebruikers nu naar de Nintendo eShop-lijst voor de Wii U-versie verwijst.

Maar waarom maakt dit  wat uit?

Terug in 2018 werd de Animal Crossing-website gevuld met plaatsaanduiding kort voor de onthulling van Animal Crossing: New Horizons, wat veel fans heeft doen geloven dat een aankondiging van de zwaar geruchten Nintendo Switch-poort van Pikmin 3 mogelijk zal komen.

Nou eerlijk gezegd hoop ik echt, heeeeel erg echt dat Pikmin 3 komt want het was en is een geweldige titel;

video
play-rounded-fill

Over Pikmin 3

Bestuur op een vijandige planeet een gigantisch leger van kleine mierachtige wezens om je te beschermen. Leid twee nieuwe Pikmin-typen terwijl je een rijke en diverse wereld verkent, houd toezicht op de actie in deze unieke combinatie van actie en strategie.

Richt je Pikmin met totale precisie: gooi ze naar grendel van vijandelijke zwakke plekken of ga over gaten. Welke bedieningsoptie je ook kiest, je kunt de actie bewaken met een bovenaanzicht op de GamePad en snel schakelen tussen gebieden door je vinger op het touchscreen te schuiven, zodat je je teams gemakkelijk kunt volgen.

Breek de harde buitenste schillen van vijanden en doorbreek barrières met de nieuwe Rock Pikmin en gebruik de nieuwe Winged Pikmin in combinatie met de individuele vaardigheden van andere Pikmin-types om verder te gaan. Bepaal hoe u uw Pikmin-teams het beste kunt verdelen om hen de meest geschikte taken toe te wijzen, en maximaliseer uw voortgang elke dag.

Verken een uitgebreid avontuur voor één speler en ga discrete uitdagingen aan in Mission Mode, waarbij het doel is om binnen een strikte tijdslimiet zoveel mogelijk schatten te verzamelen. Gebruik aan het einde van elke fase de actie replay-functie om uw prestaties te beoordelen en nieuwe strategieën te formuleren, waardoor de replay-waarde toeneemt.

Ad