Pikmin Bloom – 2 miljoen+ downloads in 2 weken

Pikmin Bloom – 2 miljoen+ downloads in 2 weken

Niantic heeft Pikmin Bloom uitgebracht, de langverwachte AR-game gebaseerd op Pikmin. Sensor Tower heeft nieuwe gegevens gepubliceerd waaruit blijkt hoe goed de game presteerde sinds de lancering.

Eurogamer deelde de gegevens van Sensor Tower en toonde aan dat Pikmin Bloom ongeveer 2 miljoen keer is gedownload sinds de lancering twee weken geleden. Van deze 2 miljoen waren de meeste downloads afkomstig uit het thuisland van de serie, Japan, namelijk 864.000, waarbij de VS en het VK respectievelijk het op één na en het derde hoogste aantal downloads hadden.

In termen van spelersuitgaven heeft Pikmin Bloom de afgelopen twee weken $ 473.000 aan inkomsten gegenereerd, nogmaals, de meeste spelersuitgaven komen uit Japan.
In vergelijking met Niantic’s andere Nintendo-uitje, werd Pokemon GO in de eerste twee weken 75 miljoen keer gedownload en genereerde het $ 116 miljoen dollar aan inkomsten.

De nieuwe Pokemon Go?

Voor de toekomst zou het interessant zijn om te zien hoe Pikmin Bloom zal groeien naarmate er meer functies worden ontwikkeld en toegevoegd, hoewel het misschien een beetje onredelijk is om te verwachten dat de game ooit dezelfde hoogten zal bereiken als Pokemon GO.

Pikmin Bloom kenmerken

Loop om meer Pikmin te laten groeien. Pikmin groeit uit zaailingen bij elke stap die je zet. Zodra ze groot genoeg zijn, pluk je ze uit om ze mee te laten lopen. Hoe meer je loopt, hoe meer Pikmin zich bij je team voegen!

Loop om bloemen te laten bloeien. Verzamel bloemblaadjes van de hoofden van je Pikmin en plant ze terwijl je loopt om overal waar je gaat prachtige bloemen in bloei achter te laten.

️Loop om uw herinneringen vast te leggen. Bekijk aan het eind van de dag je stappentelling samen met het pad dat je hebt gelopen en bekijk de foto’s die je gedurende de dag hebt gemaakt opnieuw. Vergeet niet je Pikmin op expeditie te sturen om het fruit en de zaailingen op te halen die je op weg naar huis hebt gezien!

Veel Pikmin om te ontmoeten. Er zijn in totaal zeven soorten Pikmin en ze hebben allemaal hun eigen unieke kenmerken. Sommige kunnen bijvoorbeeld vliegen en andere zijn ongelooflijk sterk. Wanneer je vriendschapsniveau een bepaalde drempel bereikt, kan je Pikmin een geschenk meebrengen met een item waarmee ze een Decor Pikmin kunnen worden.

Ga uitdagingen aan met Pikmin. Paddenstoelen in de buurt zijn een geweldige manier om veel fruit te krijgen. Als je paddenstoelen tegenkomt die je pad versperren, kun je je vertrouwde Pikmin-ploeg sturen om op te vallen en plaats te maken.

Ad