Pikmin Bloom – Aanzienlijke update

Pikmin Bloom – Aanzienlijke update

Met Pikmin Bloom, de nieuwste smartphone-app van Niantic en Nintendo, kun je ronddwalen en schattige Pikmin-wezens ontwikkelen, bloemen laten bloeien en je belangrijkste momenten bijhouden. Vanaf vandaag biedt de nieuwste editie van de mobiele Pikmin Bloom-app een bloeiende tuin aan nieuwe functies om uw dagelijkse wandelingen aangenamer te maken!

Wekelijkse uitdagingen voor het planten van bloemen

Met deze nieuwe wekelijkse uitdaging kun je je krachten bundelen met vrienden en werken aan een gemeenschappelijk doel, namelijk het planten van bloemen. Je kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan een bloemenplantuitdaging, een stappenuitdaging of beide! Bovendien komen alle gebruikers die deelnemen aan een Flower Planting Weekly Challenge en deze voor het einde van de dag (lokale tijd) op 24 juli voltooien, in aanmerking voor een in-app “Flower” T-shirt (één per speler). Er zijn andere soorten uitdagingen in de maak, dus houd ons in de gaten!

Nodig je vrienden uit voor wekelijkse uitdagingen

Op zoek naar een unieke methode om opnieuw contact te maken met vrienden, waar ze ook zijn? Wil je de gekte in de familiechat versterken? Misschien vind je de nieuwe functie Weekly Challenges Invite Friend leuk, waardoor je in-app-vrienden gemakkelijk met je mee kunnen doen!

Je kunt extra vrienden aan de app toevoegen door het “Vrienden”-symbool te selecteren, vervolgens nogmaals op het pictogram “Vriend toevoegen” te klikken en je vriendencode of QR-code te delen.

Als je Pikmin Bloom hebt gespeeld, is dit een perfect moment om terug te gaan en te kijken wat alle nieuwe functies te bieden hebben. En als je Pikmin Bloom nog niet hebt geprobeerd, is je gratis download om je dagelijkse wandelingen aangenamer te maken slechts een paar klikken verwijderd.