Pikmin Bloom beschikbaar in Europa

Pikmin Bloom beschikbaar in Europa

Nintendo en het officiële Pikmin Bloom Twitter-account hebben bevestigd dat de op Pikmin gebaseerde smartphonegame nu voor gebruikers in Europa kan worden gedownload in zowel de App Store als Google Play. Er was geen sprake van de vertraagde release tussen Noord-Amerika en Europa, maar dat maakt niet zoveel uit nu het schattige Pikmin-spel beschikbaar is om te downloaden.

Over Pikmin Bloom

Pikmin Bloom, ontwikkeld door Pokemon GO-ontwikkelaar Niantic, nodigt spelers uit om Pikmin te laten groeien en bloemen te laten bloeien door elke dag een klein stukje te lopen. Hier is de beschrijving van de App Store.

Laat je Pikmin groeien, laat bloemen bloeien en houd je dierbare herinneringen bij, allemaal door simpelweg te wandelen. Of je nu een korte wandeling om de hoek maakt of naar je werk reist, vandaag is de allereerste dag van de rest van je Pikmin-avonturen! Verzamel je team en begin aan een herontdekkingsreis waarbij elke stap telt.

video
play-rounded-fill

Loop om meer Pikmin te laten groeien. Pikmin groeit uit zaailingen bij elke stap die je zet. Zodra ze groot genoeg zijn, pluk je ze uit om ze mee te laten lopen. Hoe meer je loopt, hoe meer Pikmin zich bij je team voegen!

Loop om bloemen te laten bloeien. Verzamel bloemblaadjes van de hoofden van je Pikmin en plant ze terwijl je loopt om overal waar je gaat prachtige bloemen in bloei achter te laten.

Loop om je herinneringen vast te leggen. Bekijk aan het eind van de dag je stappentelling samen met het pad dat je hebt gelopen en bekijk de foto’s die je gedurende de dag hebt gemaakt opnieuw. Vergeet niet je Pikmin op expeditie te sturen om het fruit en de zaailingen op te halen die je op weg naar huis hebt gezien!

Veel Pikmin om te ontmoeten. Er zijn in totaal zeven soorten Pikmin en ze hebben allemaal hun eigen unieke kenmerken. Sommige kunnen bijvoorbeeld vliegen en andere zijn ongelooflijk sterk. Wanneer je vriendschapsniveau een bepaalde drempel bereikt, kan je Pikmin een geschenk meebrengen met een item waarmee ze een Decor Pikmin kunnen worden.

Ga uitdagingen aan met Pikmin. Paddenstoelen in de buurt zijn een geweldige manier om veel fruit te krijgen. Als je paddenstoelen tegenkomt die je pad versperren, kun je je vertrouwde Pikmin-squadron sturen om eropuit te trekken en plaats te maken.’