Pikmin Bloom – Overview Trailer

Pikmin Bloom – Overview Trailer

Niantic heeft vorige week Pikmin Bloom uitgebracht, hun langverwachte AR-game gebaseerd op de Pikmin-franchise voor iOS en Android.

Sindsdien heeft Nintendo een overzichtstrailer voor de game geĆ¼pload waarin alle basismechanica en -functies worden besproken, waaronder het laten groeien van Pikmin, ze over de hele wereld brengen en ze op expedities sturen.

video
play-rounded-fill

Over Pikmin Bloom

Laat je Pikmin groeien, laat bloemen bloeien en houd je dierbare herinneringen bij, allemaal door simpelweg te wandelen. Of je nu een korte wandeling om de hoek maakt of naar je werk reist, vandaag is de allereerste dag van de rest van je Pikmin-avonturen! Verzamel je team en begin aan een herontdekkingsreis waarbij elke stap telt.

Loop om meer Pikmin te laten groeien. Pikmin groeit uit zaailingen bij elke stap die je zet. Zodra ze groot genoeg zijn, pluk je ze uit om ze mee te laten lopen. Hoe meer je loopt, hoe meer Pikmin zich bij je team voegen!

Loop om bloemen te laten bloeien. Verzamel bloemblaadjes van de hoofden van je Pikmin en plant ze terwijl je loopt om overal waar je gaat prachtige bloemen in bloei achter te laten.

ļøLoop om uw herinneringen vast te leggen. Bekijk aan het eind van de dag je stappentelling samen met het pad dat je hebt gelopen en bekijk de foto’s die je gedurende de dag hebt gemaakt opnieuw. Vergeet niet je Pikmin op expeditie te sturen om het fruit en de zaailingen op te halen die je op weg naar huis hebt gezien!

Veel Pikmin om te ontmoeten. Er zijn in totaal zeven soorten Pikmin en ze hebben allemaal hun eigen unieke kenmerken. Sommige kunnen bijvoorbeeld vliegen en andere zijn ongelooflijk sterk. Wanneer je vriendschapsniveau een bepaalde drempel bereikt, kan je Pikmin een geschenk meebrengen met een item waarmee ze een Decor Pikmin kunnen worden.

Ga uitdagingen aan met Pikmin. Paddenstoelen in de buurt zijn een geweldige manier om veel fruit te krijgen. Als je paddenstoelen tegenkomt die je pad versperren, kun je je vertrouwde Pikmin-ploeg sturen om op te vallen en plaats te maken.