Pikmin Bloom – Pikmin 3 Deluxe evenement

Pikmin Bloom – Pikmin 3 Deluxe evenement

Pikmin Bloom viert zijn eerste verjaardag en er wordt een speciaal Pikmin 3 Deluxe-evenement gepland om het evenement te vieren.

Alph, Brittany en Charlie zijn de drie hoofdpersonages in het Switch-spel en spelers kunnen badges voor hen verdienen door taken uit te voeren die alleen beschikbaar zijn tijdens het evenement. Mensen die Pikmin 3 Deluxe al hebben gespeeld, krijgen ook een tijdelijk cadeau en een speciale Decor Pikmin.

Het Pikmin Bloom-evenement voor Pikmin 3 Deluxe begint op 15 november 2022 om 0:00 uur lokale tijd.

Pikmin 3 Deluxe evenement details

Vanaf middernacht op 15 november 2022, waar je woont

Volg 3 op stappen gebaseerde taken tijdens dit deel van het evenement om badges te krijgen met Alph, Brittany en Charlie, de hoofdpersonages van Pikmin 3 Deluxe.

Voor de meeste van deze taken moet je lopen, en het aantal stappen wordt steeds hoger naarmate je van de ene naar de andere stapt. Het is tijd om uw dagelijkse wandelingen zorgvuldig te plannen!

*Er zijn taken voor dit deel van het evenement van 15 november tot 9 december.

Van 28 november 2022 om middernacht lokale tijd tot 9 december 2022 om 23:59 uur lokale tijd

Volg tijdens dit deel van het evenement in totaal 3 bloemplanttaken om gouden zaailingen te krijgen die uitgroeien tot “Koppaite Space Suit” Decor Pikmin. Net als in het eerste deel van het evenement worden de taken moeilijker naarmate je ze voltooit, dus zorg ervoor dat je genoeg bloemblaadjes hebt voordat je begint.

Er bestaan ​​alleen blauwe, rode en gele “Koppaite Space Suit” Decor Pikmin. Tijdens dit evenement verandert elke gouden zaailing die je krijgt door taken te voltooien in Pikmin met een andere kleur. U kunt uw verzameling voltooien door alle drie de taken te voltooien.

  • Als je nog taken over hebt van het eerste deel van het evenement, kun je nog steeds één taak van elk onderdeel van het evenement tegelijk doen (twee taken tegelijk).
  • Je kunt “Koppaite Space Suit” Decor Pikmin alleen krijgen van Gold Seedlings. Je kunt ze niet ontmoeten door vrienden te maken met Pikmin die zijn gekweekt uit gewone zaailingen en ervoor te zorgen dat ze meer op jou gaan lijken.
  • Gouden zaailingen die je krijgt tijdens het 1e verjaardag Pikmin 3 Deluxe-evenement groeien nog steeds uit tot “Koppaite Space Suit” Decor Pikmin, zelfs nadat het evenement voorbij is.
  • Elke taak wordt één voor één weergegeven. U moet de huidige taak voltooien voordat u verder kunt gaan met de volgende.

De Pikmin 3 Onion-rugzak is een cadeau

Dit is het moment om exclusieve spullen voor je Mii-personage te kopen. Gebruikers die Pikmin 3 Deluxe hebben gespeeld, kunnen een aanbiedingscode krijgen voor een rugzak in Pikmin Bloom die eruitziet als een ui uit Pikmin 3. Als je nog niet hebt gespeeld, kun je dit vóór 9 december doen en nog steeds in aanmerking komen.</p >

  • Nintendo-accounts met een speelgeschiedenis voor elke versie van Pikmin 3 Deluxe (proefversie, download of pakket) hebben toegang tot de aanbiedingscode op deze pagina (vereist inloggen met de Nintendo-account die je hebt gebruikt om Pikmin 3 Deluxe te spelen )
  • Om de aanbiedingscode te krijgen, moeten gebruikers vóór 9 december 2022 Pikmin 3 Deluxe op de Nintendo Switch hebben gespeeld (ofwel de proef-, download- of pakketversie).
  • Houd er rekening mee dat voor Nintendo-accounts die Pikmin 3 Deluxe voor het eerst spelen tijdens dit evenement, het tot 48 uur kan duren voordat de aanbiedingscode wordt weergegeven.
  • Zie ‘Opmerking over het gebruik van aanbiedingscodes’ en ‘Opmerking over het verkrijgen van aanbiedingscodes’ hieronder voor meer informatie over het verkrijgen en gebruiken van aanbiedingscodes.
  • Gebruik app-versie v56 of hoger om de Pikmin 3 Deluxe-personagebadges en het ‘Koppaite Space Suit’-decor Pikmin op de juiste manier te zien.
  • Gouden zaailingen die je via verwijzingen krijgt, groeien tussen 14 november en 11 december uit tot ‘schaakstuk’ decorpikmin.
Ad