Pikmin Bloom update versie 38.0 patch notes

Pikmin Bloom update versie 38.0 patch notes

De nieuwste update van Pikmin Bloom (versie 38.0) is nu beschikbaar voor iOS en Android en patch-notes zijn uitgebracht. Met deze update van 91 MB kunnen spelers hun avatars een naam geven, hun spelers-ID’s wijzigen en hun Pikmin op verschillende manieren organiseren.

Versie 38.0 staat gepland voor release op 2 februari 2022.

Versie 38.0 update patch-notes

  • Je kunt je avatar nu een naam geven en deze op elk moment wijzigen.
  • U kunt ook uw gebruikers-ID wijzigen. Dit kan maar één keer worden gewijzigd.
  • Sorteer je Pikmin-ploeg op vriendschapsniveau, type, enzovoort.
  • Vele bugfixes

Over Pikmin Bloom

Het enige wat je hoeft te doen is lopen om je Pikmin te laten groeien, bloemen te laten bloeien en je belangrijke ervaringen bij te houden. Vandaag is de eerste dag van de rest van je Pikmin-avonturen, of je nu een eenvoudige wandeling maakt of naar je werk reist! Neem je vrienden mee op een herontdekkingsreis waarbij elke stap telt.

Ga wandelen om extra Pikmin te krijgen. Bij elke stap die je zet, ontspruiten Pikmin uit zaailingen. Als ze groot genoeg zijn, trek je ze eruit en laat je ze achter je aan lopen. Hoe langer Pikmin zich bij je team voegt, hoe meer je loopt!

Maak een wandeling om bloemen te laten bloeien. Verzamel bloemblaadjes van de hoofden van je Pikmin en plant ze terwijl je beweegt om overal prachtige bloemenpaden te maken.

Maak een wandeling om je herinneringen vast te leggen. Controleer uw stappentelling en de route die u aan het einde van de dag hebt afgelegd, evenals de foto’s die u gedurende de dag hebt gemaakt. Vergeet niet om je Pikmin op reis te sturen om het fruit en de zaailingen te verzamelen die je op weg naar huis bent tegengekomen!

Er zijn veel Pikmin om te ontmoeten. Pikmin zijn er in zeven verschillende variëteiten, elk met zijn eigen reeks eigenschappen. Sommige kunnen bijvoorbeeld vliegen, terwijl andere heel krachtig zijn. Wanneer het vriendschapsniveau van je Pikmin een bepaald punt bereikt, kunnen ze terugkeren met een geschenk met een item dat hen zal helpen om een ​​Decor Pikmin te worden.

Pikmin kan je helpen obstakels te overwinnen. Champignons in het gebied zijn een geweldige methode om veel fruit te oogsten. Je kunt je vertrouwde Pikmin-team sturen om naar voren te rennen en de weg vrij te maken als je paddenstoelen tegenkomt die je route belemmeren.

Ad