Pikmin Bloom – versie 41.0 patch notes

Pikmin Bloom – versie 41.0 patch notes

Pikmin Bloom is door Niantic geüpdatet naar versie 41.0 voor iOS en Android. De update lost meestal problemen op, maar bevat ook een klein hintsysteem tijdens het laden van schermen en aanpassingen aan de skip-functie tijdens het maken van nieuwe Pikmin.

Versie 41.0 patch-notes

De volledige patch-opmerkingen zijn hieronder te zien;

  • In het laadscherm van de app krijg je handige tips voor het spelen van de game.
  • De overslaanfunctie van Pikmin-geboorteanimaties is verbeterd.
  • Een weergaveprobleem in de avonturenbadge is verholpen.
  • Er zijn verschillende aanvullende bugfixes.

Over Pikmin Bloom

Het enige wat je hoeft te doen is lopen om je Pikmin te laten groeien, bloemen te laten bloeien en je belangrijke ervaringen bij te houden. Vandaag is de eerste dag van de rest van je Pikmin-avonturen, of je nu een eenvoudige wandeling maakt of naar je werk reist! Neem je vrienden mee op een herontdekkingsreis waarbij elke stap telt.

Ga wandelen om extra Pikmin te krijgen. Bij elke stap die je zet, ontspruiten Pikmin uit zaailingen. Als ze groot genoeg zijn, trek je ze eruit en laat je ze achter je aan lopen. Hoe langer Pikmin zich bij je team voegt, hoe meer je loopt.

Maak een wandeling om bloemen te laten bloeien. Verzamel bloemblaadjes van de hoofden van je Pikmin en plant ze terwijl je beweegt om overal prachtige bloemenpaden te maken.

Maak een wandeling om je herinneringen vast te leggen. Controleer uw stappentelling en de route die u aan het einde van de dag hebt afgelegd, evenals de foto’s die u gedurende de dag hebt gemaakt. Vergeet niet om je Pikmin op reis te sturen om het fruit en de zaailingen te verzamelen die je op weg naar huis bent tegengekomen!

Er zijn veel Pikmin om te ontmoeten. Pikmin zijn er in zeven verschillende variëteiten, elk met zijn eigen reeks eigenschappen. Sommige kunnen bijvoorbeeld vliegen, terwijl andere heel krachtig zijn. Wanneer het vriendschapsniveau van je Pikmin een bepaald punt bereikt, kunnen ze terugkeren met een geschenk met een item dat hen zal helpen om een ​​Decor Pikmin te worden.

Pikmin kan je helpen obstakels te overwinnen. Champignons in het gebied zijn een geweldige methode om veel fruit te oogsten. Als je toevallig tegenkomt