Pikmin Bloom – Versie 50.0 / 50.1 patch notes

Pikmin Bloom – Versie 50.0 / 50.1 patch notes

De nieuwste update voor Pikmin Bloom is nu beschikbaar, waardoor de iOS-versie naar 50.0 en de Android-versie naar 50.1. Er zijn verschillende nieuwe toevoegingen toegevoegd.

Spelers kunnen nu indicatoren zien die het soort locatie aangeven waar een zaailing is ontdekt, toegang krijgen tot hun buddylijst vanuit het hoofdscherm en ansichtkaarten op verschillende manieren ordenen.

Versie 50.0/50.1 patch-notes

  • Pictogrammen toegevoegd aan de expeditielijst en informatiepagina om aan te geven op wat voor soort site een zaailing is ontdekt. ​​Ansichtkaarten kunnen nu worden gesorteerd op datum van ontvangst, afstand van huidige locatie en methode van verwerving (expedities, paddenstoelen, als een geschenk van een vriend). Bovendien is de gebruikersinterface van de ansichtkaartlijst verbeterd.
  • Je vriendenlijst is nu toegankelijk vanaf het startscherm.
  • Afzonderlijke Mii-dingen kunnen nu worden gedragen. Open de Mii-editor en pas je uiterlijk aan.
  • Aanvullende verbeteringen en bugfixes
  • Alle iOS-gebruikers kunnen nu versie 50.0 van Pikmin Bloom downloaden, terwijl Android-gebruikers toegang hebben tot versie 50.1.

Over Pikmin Bloom

Pikmin Bloom is een leuke methode om prijzen te verdienen door met vrienden van het buitenleven te genieten. Met de gloednieuwe functie voor wekelijkse uitdagingen kun je samenwerken met anderen, ongeacht hun afstand, om een ​​gedeeld stappendoel te bereiken!

VERZAMEL meer dan 150 verschillende Decor Pikmin! Anderen dragen kunstaas, hamburgerbroodjes en papieren vliegtuigjes, om maar een paar voorbeelden te noemen.

ONTDEK je buurt om meer Pikmin te werven. Hoe verder je gaat, je zult meer zaailingen en fruit ontdekken.

WERK SAMEN met je metgezellen om paddenstoelen te elimineren en prijzen te winnen! Kies een droomploeg van Pikmin om je score te verbeteren en zeldzamere fruitsoorten te krijgen.

OVERAL OVERAL, VERSIER de wereld met prachtige bloemen! Zie hoe de kaart opgroeit met levendige bloemen die jij en andere spelers in de buurt hebben geplant!

Ga naar buiten, verken je gemeenschap en help de planeet te bloeien!

Ad