Pikmin Bloom versie 52.0 patch notes

Pikmin Bloom versie 52.0 patch notes

Pikmin Bloom heeft zojuist een nieuwe update gekregen, waarmee de game naar versie 52.0 is gebracht.

In het bijzonder voegt deze update challenge-oplaadtickets toe, waarmee spelers wekelijkse uitdagingen opnieuw kunnen doen. Het brengt ook een paar veranderingen aan om het leven gemakkelijker te maken, zoals je laten inzoomen om je Pikmin beter te zien en het gemakkelijker maken om nectar te halen uit grote bloemen die in volle bloei staan.

Het verandert ook de manier waarop het instellingenmenu eruitziet en voegt een nieuwe manier toe om je vriendenlijst te sorteren.

Versie 52.0 patch-notes

  • Nieuwe tickets voor oplaaduitdagingen. Je kunt ze gebruiken om een ​​wekelijkse uitdaging opnieuw te proberen.
  • Veeg verticaal over een grote bloem in volle bloei in de wandelweergave om meteen wat nectar te krijgen.
  • Op het detailscherm kun je nu inzoomen om je Pikmin beter te zien.
  • Het instellingenscherm gebruiksvriendelijker gemaakt. Een optie toegevoegd om je vriendenlijst te sorteren op de meest recente ansichtkaart die je hebt verzonden. De mogelijkheid toegevoegd om te kopiëren, plakken en knippen naar het tekstinvoerscherm voor het levenslogboek.
  • Andere oplossingen en verbeteringen

Over Pikmin Bloom

Door te wandelen kun je je Pikmin laten groeien, bloemen laten bloeien en je belangrijkste herinneringen bijhouden. Vandaag is de eerste dag van de rest van je Pikmin-avonturen, of je nu een korte wandeling om de hoek maakt of de bus naar je werk neemt. Breng je vrienden bij elkaar en ga op een reis van zelfontdekking waarbij elke stap telt.

Zowel Android- als iOS-apparaten kunnen Pikmin Bloom gebruiken.