Pikmin Bloom – versie 55.0 patch notes

Pikmin Bloom – versie 55.0 patch notes

Er is een nieuwe update voor Pikmin Bloom, versie 55.0, uitgebracht door Niantic. Gebruikers kunnen nu ansichtkaarten sturen vanaf de wekelijkse uitdagingspagina, wat een van de nieuwe functies is. Bovendien kunnen gebruikers met de Mii-editor alle Mii-dingen zien die in de winkel worden aangeboden.

Over Mii-personages gesproken: spelers kunnen snel de Mii-editor gebruiken en Mii-kleding testen in de winkel.

Versie 55.0 patch-notes

– Ansichtkaarten naar vrienden kunnen worden verzonden vanaf de wekelijkse uitdagingspagina. Bekijk elk Mii-item dat in de winkel wordt aangeboden in de Mii-editor. Bekijk de uitgelichte producten en koop je favorieten in de Mii-editor – Probeer Mii-kleding in de winkel en gebruik de Mii-editor snel om je uiterlijk te veranderen – Extra verbeteringen en bugfixes

Over Pikmin Bloom

Speel het spel Pikmin Bloom om jezelf te belonen voor het buitenleven en het verkennen met kameraden! U kunt met anderen samenwerken, hoe ver ze ook van u verwijderd zijn, en werken aan een gemeenschappelijk stappendoel met de gloednieuwe functie voor wekelijkse uitdagingen!

  • VERZAMEL ongeveer 150 verschillende soorten decoratieve Pikmins! Om er maar een paar te noemen, wat papieren sportvliegtuigen, wat sporthamburgerbroodjes, enzovoort.
  • Verken je omgeving om de Pikmin van je team uit te breiden! Je zult meer zaailingen en fruit ontdekken naarmate je verder reist.
  • WERK ALS EEN TEAM om paddenstoelen te elimineren en prijzen te winnen! Stel je ideale Pikmin-ploeg samen om je score te verhogen en ongebruikelijke fruitsoorten te pakken!
  • TUIN de wereld met prachtige bloemen, waar je ook gaat! Kijk hoe jij en andere spelers in de buurt prachtige bloemen planten op de kaart.
  • Ga naar buiten, maak een wandeling door je omgeving en help de planeet groeien!

De nieuwe versie 55.0-update voor Pikmin Bloom is nu beschikbaar voor alle gebruikers op mobiele apparaten met iOS en Android.