Pikmin Bloom – versie 57.0 update

Pikmin Bloom – versie 57.0 update

Het spel Pikmin Bloom heeft een nieuwe update gekregen, waardoor het naar versie 57.0 gaat. De update bevat de optie om Mii-avatarfoto’s uit te wisselen, verhoogt de mogelijkheden voor meldingsbadges en verbetert het ontwerp van evenementtaken.

– Je mag een foto maken van je Mii-avatar en deze met anderen delen (alleen als de Mii eerder gekochte dingen draagt)

– Wanneer nieuwe taken aan de activiteitenlijst worden toegevoegd, krijgt u nu meldingsbadges.

– Het ontwerp van de evenementtaken is verbeterd.

Over Pikmin Bloom

Pikmin Bloom is toegankelijk op iOS en Android, en de nieuwe versie 57.0-update is nu beschikbaar voor beide platforms.

Pikmin Bloom beloont je als je naar buiten gaat en op ontdekkingstocht gaat met je vrienden! Met de gloednieuwe functie Wekelijkse uitdagingen kun je samenwerken met individuen van over de hele wereld om te werken aan een gedeeld stappendoel!

  • VERZAMEL meer dan 150 verschillende soorten Decor Pikmin! Sommigen dragen kunstaas, anderen hamburgerbroodjes en weer anderen vliegen in papieren vliegtuigen, om er maar een paar te noemen.
  • ONTDEK je omgeving om extra Pikmin aan je team toe te voegen! Hoe meer je reist, hoe meer zaailingen en fruit je zult ontdekken.
  • WERK SAMEN met je vrienden om paddenstoelen te vernietigen en prijzen te winnen! Kies je favoriete Pikmin-ploeg om je score te verhogen en zeldzamere fruitsoorten te krijgen!
  • VERSIER de wereld met mooie bloemen, waar je ook gaat! Kijk hoe de kaart zich vult met schitterende bloemen die door jou en andere spelers in de buurt zijn geplant!

Ga naar buiten, onderzoek je omgeving en help de planeet bloeien!