Pikmin Bloom – Versie 60.0 patch notes

Pikmin Bloom – Versie 60.0 patch notes

Pikmin Bloom heeft een nieuwe update ontvangen, waarmee de algemene versie van de mobiele game op 60.0 komt. De patch kan worden gedownload van de officiƫle website.

Er zijn een paar belangrijke punten om te benadrukken. Om te beginnen zijn er enkele gloednieuwe outfits voor je Mii-personage. Er is ook een gloednieuwe wekelijkse terugblik, evenals verbeteringen aan de levenskwaliteit, reparaties en nog veel meer.

Versie 60.0 patch-opmerkingen

  • Nieuwe Mii-outfits. Test deze gloednieuwe warme producten de volgende keer dat je buiten gaat wandelen.
  • Elke week een geheel nieuwe terugblik Nadat je je dagelijkse terugblik gedurende de week hebt voltooid, krijg je op zondag een wekelijks overzicht van je voortgang in Pikmin Bloom.
  • Zelfs nadat je de uitdaging van de week hebt voltooid, kun je nog steeds aanbiedingen accepteren om deel te nemen aan verdere uitdagingen van je vrienden door gebruik te maken van oplaadtickets voor uitdagingen.
  • Sorteer Pikmin op basis van het soort decoratie.
  • Meerdere ansichtkaarten tegelijk verwijderen
  • Aanvullende verbeteringen en bugfixes

Over Pikmin Bloom

Loop om meer Pikmin te laten groeien

Bij elke stap die je zet, ontwikkelt een zaailing zich tot een volgroeide Pikmin. Hoe vaker je gaat, hoe meer Pikmin zich bij je team voegen.

Loop om de groei van bloemen te stimuleren.

Verzamel bloemblaadjes van de toppen van de hoofden van je Pikmin en plant ze terwijl je gaat om overal prachtige bloemenpaden te creƫren. De hoofden van Pikmin bevinden zich in het midden van het scherm.

Loop om je ervaringen vast te leggen.

Kom aan het eind van de dag tot rust door na te denken over het avontuur dat je hebt gemaakt. Naast het aantal stappen en de route die je hebt gelopen, kun je de foto’s bekijken die je overdag hebt gemaakt.

Pikmin Bloom is een mobiele game die kan worden gespeeld op apparaten met iOS of Android.