Pikmin Bloom – Versie 62.1 patch notes

Pikmin Bloom – Versie 62.1 patch notes

Niantic heeft versie 62.1 van de populaire mobiele game Pikmin Bloom uitgebracht, waarmee weer een upgrade is toegevoegd.

Opmerkingen bij patch versie 62.1

Er zijn een paar kleine tweaks en verbeteringen geïmplementeerd, waaronder de toevoeging van visuele aanwijzingen die spelers uitleggen hoe ze prijzen van grote bloemen kunnen verzamelen, een vermindering van de hoeveelheid RAM die wordt gebruikt en andere wijzigingen.

  • Om verder te gaan, tik je ergens in de openingsscène van de slotanimatie van het paddenstoelengevecht.
  • De week van elke agenda in de app begint nu op maandag.
  • Visuele tips toegevoegd die laten zien hoe je prijzen kunt verzamelen met grote bloemen.
  • Aanvullende verbeteringen om de hoeveelheid geheugen die door het programma wordt gebruikt te verminderen

Over Pikmin Bloom

Pikmin Bloom is een heerlijk spel dat spelers de kans geeft om plezier te hebben terwijl ze prijzen verdienen door samen met hun vrienden op avontuur te gaan. Met de gloednieuwe functie Weekly Challenges heb je nu de mogelijkheid om samen te werken met andere mensen, hoe ver ze ook weg zijn, om een ​​gemeenschappelijk stappendoel te bereiken!

VERZAMEL meer dan 150 verschillende soorten van uniek Decor Pikmin! Om maar een paar voorbeelden te geven: sommige mensen sieren zichzelf met kunstaas, anderen dragen hamburgerbroodjes en weer anderen pronken met papieren vliegtuigjes.

VERKEN je buurt om extra Pikmin voor je team te rekruteren! Hoe meer je gaat, hoe meer zaailingen en vruchten je zult ontdekken.

CONTACTEER JE VRIENDEN EN VORM EEN TEAM OM DE PADDESTOELEN TE VERNIETIGEN EN BELONINGEN TE VERDIENEN! Kies je ideale groep Pikmin om mee te spelen om je score te verhogen en meer unieke soorten fruit te krijgen.

BRENG PRACHTIGE BLOEMEN overal mee naartoe en versier de wereld ermee. Observeer hoe het speelveld wordt bedekt met levendige bloemen die jij en andere spelers in de omgeving hebben geplant.

Haal een frisse neus, leer je gemeenschap kennen en help de wereld opbloeien door naar buiten te gaan.

Pikmin Bloom kan gratis worden gedownload op mobiele apparaten met iOS en Android, en de upgrade naar versie 62.1 is nu voor iedereen toegankelijk.