Pikmin Bloom – Versie 63.0 patch notes

Pikmin Bloom – Versie 63.0 patch notes

Pikmin Bloom heeft een nieuwe update gekregen, waardoor het totale aantal versies van de game is toegenomen tot 63.0.

Deze update introduceert een aantal belangrijke nieuwe functies en verbeteringen, zoals een nieuwe versneller voor het planten van bloemen, een methode om Pikmin te voeren vanuit de Pikmin-lijst en de Pikmin-informatieschermen, en de optie om vrienden in paddenstoelengevechten ansichtkaarten en cadeaus te geven pakken.

Versie 63.0 patch notes

Innovatief hulpmiddel om het planten van bloemen te versnellen! U kunt het gebruiken om tijdelijk de snelheid waarmee u bloemen plant te verdubbelen. Meer informatie vindt u op het scherm bloemen planten.

Je moet je Pikmin voorzien van voedsel uit de Pikmin-lijst. Om het nectar-icoon te zien, kies je “Select Squad” in het menu.

Je kunt je Pikmin eten geven via het Pikmin-informatiescherm, dat je kunt vinden in de tuin en in het levenslogboek.

Ansichtkaarten en cadeaupakketten kunnen nu worden verzonden naar je vrienden die deelnemen aan het paddenstoelengevecht.

Meer verbeteringen en bugfixes

Over Pikmin Bloom

Loop om meer Pikmin te laten groeien

Bij elke stap die je zet, ontwikkelt een zaailing zich tot een volgroeide Pikmin. Hoe vaker je gaat, hoe meer Pikmin zich bij je team voegen.

Wandel om bloemen te laten bloeien

Verzamel bloemblaadjes van de toppen van de hoofden van je Pikmin en plant ze terwijl je gaat om overal prachtige bloemenpaden te creëren. De hoofden van Pikmin bevinden zich in het midden van het scherm.

Loop om je ervaringen vast te leggen.

Kom aan het eind van de dag tot rust door na te denken over het avontuur dat je hebt beleefd. Naast het aantal stappen en de route die je hebt gelopen, kun je de foto’s bekijken die je overdag hebt gemaakt.

Pikmin Bloom is mobiel toegankelijk via iOS en Android.