Pikmin Bloom – versie 65.0 patch notes

Pikmin Bloom – versie 65.0 patch notes

Pikmin Bloom heeft weer een update ontvangen van Niantic, waarmee het totale aantal versies van de mobiele app van de game op 65 komt.

Er zijn een paar aanpassingen gedaan aan deze sectie, waarvan de meest opvallende de deelnamevereisten zijn voor paddenstoelengevechten en het criterium voor het erkennen van Decor Pikmin. Er zijn ook nieuwe spelerstitels beschikbaar in het paddenstoelengevecht.

Versie 65.0 patch notes

Het volgende is een volledige lijst van de patch-opmerkingen voor de upgrade naar versie 65.0 van Pikmin Bloom:

De Pikmin-deelnamevoorwaarden voor de paddenstoelengevechten zijn geactualiseerd. Je hebt 10 Pikmin nodig om deel te nemen aan gewone paddenstoelengevechten, terwijl gigantische 15 Pikmin nodig hebben.

Er zijn nu nieuwe spelertitels beschikbaar in het paddenstoelengevecht.

De normen voor het markeren van pictogrammen in de categorie Decor Pikmin zijn bijgewerkt, zodat het nu veel eenvoudiger is om te bepalen of een bepaalde Pikmin al deel uitmaakt van je verzameling.

Meer verbeteringen en bugfixes

Over Pikmin Bloom

Deze mysterieuze plantachtige organismen zijn niet zichtbaar voor het menselijk oog, maar je bent er waarschijnlijk door omringd zonder het ooit te beseffen. Elke keer dat je een nieuwe Pikmin hebt gekweekt en geoogst, wordt deze direct aan je team toegevoegd en volgt hij je overal mee naartoe.

Wanneer je vriendschapsniveau een bepaalde drempel bereikt, kan je Pikmin je een cadeau bezorgen met daarin een item waarmee ze een Decor Pikmin kunnen worden. Dit geschenk kan van alles zijn, van een bloem tot een meubelstuk.

De omgeving waarin je voor het eerst een zaailing van een bepaalde Pikmin-variëteit vond, bepaalt het uiterlijk van de ongebruikelijke en fascinerende Decor Pikmin-variëteit.

Pikmin Bloom is nu beschikbaar op mobiel via iOS en Android.

Ad