Platinum Games – 3de aankondiging; nieuwe studio voor games als een service

Platinum Games – 3de aankondiging; nieuwe studio voor games als een service

Platinum-games zijn de laatste tijd goed bezig met twee eerdere aankondigingen en de derde is dat ze bezig zijn met het openen van een nieuwe studio in Tokio.

GaaS

De primaire missie van de studio’s is om games als een service te maken en ze zullen in april 2020 operationeel zijn. Games als een service is niet iets nieuws, omdat titels als Destiny en The Division onder die vlag vallen. Het zal zeker spannend zijn om te zien wat platina bedenkt.

Nieuwe studio in Tokyo

Smiles en verrassingen over de hele wereld verspreiden

Er is heel weinig dat meer voldoening geeft dan iemand laten glimlachen. Wij geloven dat games een geweldige manier zijn om dat te doen – om een ​​ervaring met iemand te delen en ze een beetje gelukkiger te laten voelen.

PlatinumGames is opgericht in 2006 met als doel glimlachen en verrassingen over de hele wereld te verspreiden. Sindsdien hebben we ons best gedaan om thuisconsolespellen te maken die overlopen van originaliteit, met tevredenheid van spelers als onze hoogste prioriteit. Veertien jaar hard werken later, zijn we er trots op dat we over de hele wereld worden beschouwd als een van de belangrijkste Japanse game-ontwikkelaars, zowel door gamers als door mede-makers. Ik ben altijd nederig als ik gamestudio’s in het buitenland bezoek en onze collega’s daar vertellen me dat ze fans zijn van PlatinumGames.

Een PlatinumGames IP werkelijkheid maken

De game-industrie is enorm veranderd in de veertig jaar sinds de thuisconsoles voor het eerst in Japan aankwamen. Nieuwe ontwikkelingen in technologie en netwerkmogelijkheden hebben eerdere hardwarebeperkingen vernietigd en nu gaan we ervan uit dat je leuke, boeiende games kunt spelen op vrijwel elk apparaat dat je hebt.

Echter, hoeveel technologie er ook evolueert, er is één ding dat nooit verandert: de cultuur van games draait om entertainment. En naarmate technologie overal om ons heen sterker en sterker wordt, blijven we onszelf pushen om de meest vermakelijke spellen mogelijk te maken. Een deel van die uitdaging is altijd het opzetten van een intellectueel eigendom van PlatinumGames dat helemaal van ons is, en we zijn eindelijk begonnen met die stap te zetten.

Lees hier de volledige openbaarmaking; https://four.platinumgames.com/03-TOKYO/