Platinum Games – Metal Gear Rising 10e jubileum viering op 21 februari

Platinum Games – Metal Gear Rising 10e jubileum viering op 21 februari

Op Twitter maakten leden van het Platinum Games-team bekend dat ze van plan waren een feest te organiseren ter herdenking van de tiende verjaardag van de release van Metal Gear Rising: Revengeance, een game die deel uitmaakt van de Metal Gear Solid-serie.

Toen Metal Gear Rising: Revengeance in 2013 voor het eerst beschikbaar werd gesteld aan consumenten, werd het positief onthaald door critici en is het sindsdien een favoriet bij fans geworden. Binnenkort zal er een presentatie met Metal Gear Solid-thema plaatsvinden, dus misschien horen we meer over een remaster of iets dergelijks voor Metal Gear Rising: Revengeance. De stemacteur die Raiden speelt, zei onlangs dat het evenement zeer binnenkort zal plaatsvinden.

Over Metal Gear Rising: Revengeance

METAL GEAR RISING: REVENGEANCE is een actie-avontuur dat de iconische METAL GEAR-serie naar een spannend nieuw territorium brengt. Het spel is ontwikkeld door Kojima Productions in samenwerking met PlatinumGames. De game combineert pure actie met epische verhalen om het verhaal te vertellen van Raiden, een voormalig kindsoldaat die werd herboren als een half mens, half cyborg ninja en een katanazwaard met hoge frequentie hanteert om door alles heen te snijden wat in de weg staat van zijn zoektocht naar wraak.

METAL GEAR RISING: REVENGEANCE, dat een grote hit was op zowel de Xbox 360® als de PlayStation®3, is nu beschikbaar voor de personal computer met alle beroemde manoeuvres en actie in een prachtig gerealiseerde HD-omgeving.

Deze pc-versie bevat alle drie de missies met downloadbare content, getiteld Blade Wolf, Jetstream en VR Missions. Bovendien bevat het alle aangepaste body-upgrades voor Raiden, zoals White Armor, Inferno Armor, Commando Armor, Raiden’s body uit Metal Gear Solid 4 en de immer populaire Cyborg Ninja.

Er is een optie met de naam “CUTSCENES” toegevoegd aan het hoofdmenu. Start en voltooi alle tussenfilmpjes.

Er is een optie met de naam “CODECS” toegevoegd aan het hoofdmenu. Voer alle conversaties uit waarbij de codec betrokken is.

In het CHAPTER-menu is een nieuwe menu-optie geïntroduceerd waarmee de speler alleen de Boss-gevechten kan spelen.

Het menu OPTIES bevat nu de optie “GRAFISCHE OPTIES”. Wijzig resolutie, anti-aliasing, etc.

Er is een instelling met het label “ZANGEKI” waarmee u het maximale aantal sneden dat kan worden uitgevoerd, kunt wijzigen.