Playasia Publishing – Playasia’s Publishing tak

Playasia Publishing – Playasia’s Publishing tak

Playasia, een online winkel die vooral bekend staat om het makkelijker vinden van Japanse en Aziatische importgames over de hele wereld, zal binnenkort meer betrokken raken bij de wereld van videogames.

Het bedrijf heeft aangekondigd dat het Playasia Publishing start, “een nieuwe softwaretak voor videogames van Playasia met als doel games te maken voor mensen over de hele wereld.” Het bedrijf heeft niet gezegd welke Japanse of Aziatische games het voor de wereldmarkt zal publiceren, maar het gaf voorbeelden als “oude titels die in de loop van de tijd ontoegankelijk zijn geworden” en “een spel dat meer taalopties nodig heeft.”

video
play-rounded-fill

Over Playasia Publishing

Dit jaar viert Playasia, een onafhankelijke winkel voor videogames, haar 20-jarig bestaan ​​in het bedrijf met de lancering van Playasia Publishing, een nieuwe softwaretak voor videogames die het bedrijf zal helpen zijn doel te bereiken om games te maken voor mensen over de hele wereld.

Het idee voor Playasia Publishing kwam voort uit de 20 jaar ervaring van Playasia met het online verkopen en distribueren van games voor partners in heel Azië, evenals de zes jaar als exclusieve partner voor honderden unieke fysieke titels.

“We willen gewoon meer mensen helpen om games te spelen, of het nu een oud spel is dat in de loop van de tijd ontoegankelijk is geworden, een spel dat meer taalopties nodig heeft, of iets nieuws dat met onze hulp verder zou kunnen gaan.” – Hardy Pace, hoofd bedrijfsontwikkeling bij Playasia

Met een klantenbestand dat al heel lang bestaat en groeit en dat van Japanse en Aziatische media houdt, zal de eerste prioriteit van Playasia zijn om het voor mensen over de hele wereld gemakkelijker te maken om dit soort titels te vinden. Tegelijkertijd zal het bedrijf in alle regio’s blijven zoeken naar nieuwe ideeën.

Playasia Publishing zal proberen ontwikkelaars direct te helpen met de softwareontwikkelings- en publicatieprocessen. Het zal bijvoorbeeld helpen om bestaande games naar nieuwe platforms te brengen en ze gebruiksvriendelijker te maken door taalopties toe te voegen.

Playasia Publishing zal veel fysieke games in hun catalogus hebben, wat een groot deel van hun filosofie is dat alle vormen van entertainment voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Aangezien er al aan een nieuwe standaard voor collector’s editions van aankomende games wordt gewerkt, is het een topprioriteit om onze software uit te brengen in het formaat dat we allemaal kennen en waar we van houden.