Playtonic gaat binnenkort aan een Yooka-Laylee vervolg werken

Playtonic gaat binnenkort aan een Yooka-Laylee vervolg werken

Tencent heeft een minderheidsbelang in Playtonic gekocht. Playtonic is een Britse ontwikkelaar en uitgever, en zij zijn degenen achter Yooka-Laylee.
Door deze investering zegt GamesIndustry dat Playtonic “zijn personeelsbestand meer dan kan verdubbelen” en “uitbreidt naar drie ontwikkelingsteams”.

Een vervolg op het origineel

Het gaat de studio ook helpen om nog meer games te maken. Hoewel er weinig details over deze games waren, werd vermeld dat een van de games een vervolg zal zijn op Yooka-Laylee, dat in 2017 werd uitgebracht. Het zal geen vervolg zijn op de meest recente game die in de franchise is uitgebracht, Yooka- Laylee and the Impossible Lair, die in 2019 werd uitgebracht.

Dit kan erop wijzen dat het een 3D-game wordt zoals het origineel in plaats van een 2D-titel zoals de Impossible Lair.

video

Over Yooka-Laylee

Ondermijn Capital B onderweg, met je favoriete buddy-duo – Nu op Nintendo Switch™!

Verken enorme, prachtige werelden, ontmoet (en versla) een onvergetelijke cast van personages en horde een kluis vol glimmende verzamelobjecten terwijl buddy-duo Yooka (de groene) en Laylee (de bijdehante vleermuis met de grote neus) aan boord gaan op een episch avontuur om corporate creep Capital B te dwarsbomen en zijn sluwe plan om alle boeken van de wereld te absorberen… en ze om te zetten in pure winst!

Met behulp van hun arsenaal aan speciale bewegingen zullen onze helden een enorme verscheidenheid aan puzzels en platformuitdagingen aangaan in hun zoektocht naar Pagies, de gouden premie die wordt gebruikt om verbluffende nieuwe werelden te ontgrendelen en uit te breiden, elk tot de kieuwen vastgelopen met vreemde karakters , kolossale bazen, mijnkar-uitdagingen, arcade-spellen, quizshows, multiplayer-spellen… en nog veel meer!

Maak je klaar voor de volledige Yooka-Laylee-ervaring, met alle updates, inclusief de veelgevraagde camera- en spraakpatch! Maak je klaar met maximaal vier Joy-Con™-controllers voor wat multiplayergekte in Rextro’s Arcade.