Playtonic werkt aan iets heel spannends

Playtonic werkt aan iets heel spannends

In een recent interview met NintendoLife deelde kunstenaar Ed Bryan (je kent hem van Mumbo Jumbo in de Banjo-Kazooie-serie) zijn gedachten nadat hij zijn personage zag verschijnen als een cameo in Super Smash Bros Ultimate op Nintendo Switch

Hij sprak ook een beetje over zijn nieuwe baan bij Playtonic.

Ed Bryan over Playtonic

Hoe voelde het om Mumbo en de Jinjos het podium te zien delen met Mario, Sonic en de rest van videogaming royalty’s in Super Smash Bros Ultimate?

Dat was geweldig. Het was opwindend en vernederend om de respons online te zien op sommige personages uit een game die twintig jaar geleden werd gemaakt; om te denken dat deze personages en het spel zelfs worden herinnerd, laat staan ​​gekoesterd zoals ze zijn, is tegelijkertijd geweldig en raar.

Kun je ons aanwijzingen geven over waar je aan werkt bij Playtonic?

Oh man, ik heb al zoveel dingen gezien die je niet zou geloven! Ik ga me vestigen en heb de afgelopen dagen aan het schetsen en krabbelen; proberen de ideeën van de ontwerpers te visualiseren, zodat we verder kunnen gaan met dit volgende.

Het is erg spannend! Wat betreft cryptische aanwijzingen, als ik hier meer dan 2 weken wil blijven, kan ik maar beter zwijgen …

Nou, we weten nu allemaal dat het geen Banjo Kazooie wordt … wat zou het kunnen zijn?

Ad