Pokemon 25 Music – Blue EP beschikbaar

Pokemon 25 Music – Blue EP beschikbaar

The Pokemon Company heeft het album “Blue EP” uitgebracht als onderdeel van hun P25 Music Campaign. De “Blue EP” bevat remixen door artiest ZHU van de drie eerdere P25-muzieknummers die zijn gepubliceerd in de “Red EP”.

De nummers zijn beschikbaar op Spotify en andere muziekstreamingdiensten;

Inhoudsopgave (TOC)

Blue EP

Op Pokémon 25: The Blue EP biedt de GRAMMY®-genomineerde artiest ZHU inventieve versies van nummers gemaakt door Vince Staples, Cyn en Mabel voor P25 Music, ter ere van 25 jaar Pokémon. Met zijn remix van Staples’ “Got ‘Em”, versterkt ZHU de knetterende spanning, met als hoogtepunt een krachtige nieuwe afsluitende hoornpassage van Trombone Shorty. Zie hieronder voor tracklist.

De EP komt op de hielen van de release van Pokémon 25: The Red EP eerder deze maand – een voortzetting van de aloude traditie van dubbele releases voor de kern Pokémon-videogameseries, waarbij elk genuanceerd verschilt van de andere, en een eerbetoon is naar de originele videogames Pokémon Red en Pokémon Blue.

Red EP

De Red EP werd geprezen door Billboard, die opmerkte: “[naast Mabel’s] vrolijke electro-pop nummer ‘Take It Home’, bevat Red ook het fonkelende, synth-gedreven, bekende nummer ‘Got ‘Em’ van Staples en het luchtige, feel-good, percussie-heavy anthem ‘Wonderful’ van Cyn.” UPROXX nam “Got ‘Em” op in zijn verzameling van “All The Best New Music From This Week That You Need To Hear” en The Honey Pop drong aan: “Laten we trainen en je poke balls vullen met geweldige knallers met Pokémon Red 25.”