Pokemon 25: The Album is beschikbaar

Pokemon 25: The Album is beschikbaar

Artiesten van over de hele wereld zijn samengekomen om het 25-jarig jubileum van Pokémon te vieren met liedjes die zijn geïnspireerd op de wereldwijde entertainmentfranchise. Ze zijn exclusief opgenomen voor Pokémon 25: The Album.

De compilatie is uitgebracht in digitale en cd-indeling door Capitol Records als onderdeel van een enorme, jarenlange muziekcampagne van The Pokémon Company International in samenwerking met Universal Music Group.

video

De officiële video voor de bijdrage van J Balvin, “Ten Cuidado”, debuteerde op . De bekroonde Colombiaanse zanger, bij de meesten bekend als de wereldwijde ambassadeur van Reggaeton, wordt vergezeld door enkele van zijn favoriete Pokémon – Pikachu, Hitmontop, Totodile, Loudred en Charizard – in de clip, die werd opgenomen in New York City. Colin Tilley (Halsey, Kendrick Lamar, Cardi B), die aan het hoofd stond van de met MTV VMA bekroonde officiële video van Balvin voor ‘Rojo’, geregisseerd.

video

“Ik heb altijd Ash Ketchum willen zijn en door deze samenwerking met Pokémon heb ik een kinderdroom kunnen waarmaken”, zegt J Balvin. “Die liefde voor Pokémon inspireerde ‘Ten Cuidado’, mijn bijdrage aan P25 Music, evenals de video waarin ik Pokémon-trainer mag worden in New York City. Ik kan niet wachten om mijn fandom voor Pokémon te delen met mijn fans over de hele wereld met dit nummer en ik kan nog steeds niet geloven dat ik deel mag uitmaken van dit project.”

Colin Palmer, vice-president marketing voor The Pokémon Company International

De release van Pokémon 25: The Album markeert het hoogtepunt van een jaar lang muziekfeest van Pokémon door een verbazingwekkende reeks wereldwijde artiesten. Van Katy Perry en Post Malone tot de huidige release van J Balvins bijdrage aan het album, alle artiesten hebben deze collectie een uniek perspectief gegeven, waarvan we hopen dat ze de muziekfans net zoveel vreugde zullen schenken als Pokémon al 25 jaar lang heeft geleverd.

De in Tokio gevestigde artiest/producer Yaffle heeft de nieuwe track “Reconnect” (feat. Daichi Yamamoto & AAAMYYY) gemaakt voor P25 Music. De Franse zangeres Louane, de Britse artiesten Mabel en Jax Jones en Sinead Harnett getuigen verder van de universele aantrekkingskracht van Pokémon. Post Malone biedt ‘Only Wanna Be With You (Pokémon 25 Version)’ aan, een verrassende kijk op de hit Hootie and the Blowfish, en Katy Perry leidde de aanval met de opbeurende single ‘Electric’. Vince Staples, Cyn, Lil Yachty en Tierra Whack waren ook van de partij. Zie hieronder voor tracklisting.

Regisseur Eric Maldin (U2, 30 Seconds To Mars) neemt Vince Staples, Mabel en Cyn mee op een surrealistische wandeling door het geheugen, waarbij ze hun vroege ervaringen met Pokémon onderzoeken en hoe ze hun originele liedjes voor P25 Music maakten in de nieuwe videoserie ‘Evolutie van een liedje’.

In de afleveringen is ook ZHU in de studio te zien, waarin hij de evolutie bespreekt van zijn remixen van Staples’ ‘Got ‘Em’ en Cyn’s ‘Wonderful’, te vinden op de digitale editie naast zijn remix van ‘Take It Home’ van Mabel. Bekijk ‘Evolutie van een nummer’ op https://pokemon25.lnk.to/eoasplaylistPR

De virtuele merch-winkel van P25 Music

UMG’s allereerste interactieve winkelervaring met meerdere artiesten – vandaag gelanceerd met nieuwe merchandise van J Balvin, Katy Perry en ZHU. Bekijk HIER de geanimeerde, interactieve virtuele pop-up shop. Een speciale gekleurde vinyleditie van Pokémon 25: The Album wordt in februari 2022 uitgebracht ter gelegenheid van Pokémon Day. Het is nu beschikbaar voor pre-order.

Fans kunnen op de hoogte blijven van het laatste nieuws over P25 Music en meer vieringen in de franchise op de 25-jarig jubileumwebsite van Pokémon op www.Pokemon.com/ 25

Pokémon- en muziekfans worden uitgenodigd om online deel te nemen aan het gesprek met @Pokemon en #Pokemon25.

Pokémon 25: The Album Tracklist

 1. Katy Perry — Electric
 2. Jax Jones — Phases (with Sinead Harnett)
 3. Mabel — Take It Home
 4. Lil Yachty — Believing
 5. J Balvin — Ten Cuidado
 6. Cyn — Wonderful
 7. Vince Staples — Got ’Em
 8. Louane — Game Girl
 9. Tierra Whack — Art Show
 10. Post Malone — Only Wanna Be With You (Pokémon 25 Version) 
 11. Yaffle — Reconnect (feat. Daichi Yamamoto & AAAMYYY)*
 12. Mabel — Take It Home (ZHU Remix)*
 13. Cyn — Wonderful (ZHU Remix)*
 14. Vince Staples — Got ’Em (ZHU Remix)* 

*Alleen digitaal album

Ad