Pokemon 25th Anniversary muziekalbum gedetailleerd, verschijnt najaar 2021

Pokemon 25th Anniversary muziekalbum gedetailleerd, verschijnt najaar 2021

The Pokemon Company heeft meer details gedeeld over de lopende P25-muzieksamenwerking om het 25-jarig jubileum van Pokemon te vieren.

Er werd bevestigd dat The Pokemon Company in de herfst van 2021 een P25-muziekalbum zou uitbrengen. Het album zal 14 nummers bevatten met 11 verschillende artiesten, waaronder Post Malone, Katy Perry, J Balvin en meer.

Er werd ook bevestigd dat Katy Perry, J Balvin en een andere “supersterartiest” komend jaar op Pokemon geïnspireerde nummers zullen uitbrengen, en er zal ook merchandise met P25-thema te koop zijn.

P25 MUZIEKPROGRAMMA – Wat te verwachten

J BALVIN DOET MEE AAN HET P25 MUZIEKPROGRAMMA!

De wereldwijde reggaeton-superster laat de jubileumgroove stromen met nieuwe muziek die is geïnspireerd op de wereld van Pokémon!

J Balvin reageerde op zijn deelname aan het project in een verklaring die zaterdag werd vrijgegeven: “Pokémon haalt alles uit de kast voor P25 Music en ik vind het geweldig om als een van de belangrijkste medewerkers aan het programma deel te nemen”, zei hij. . “Ik kijk er naar uit om mijn eigen unieke smaak toe te voegen aan dit enorme Pokémon-feest en meer goede vibes aan het feest toe te voegen.”

HET FEESTALBUM VAN HET JAAR!

Maak je klaar voor de eindejaarsuitgave van een digitaal P25 Music-album met 14 nummers van 11 artiesten, waaronder Katy Perry, Post Malone, J Balvin en meer!

Pokémon 25: The Album, onderdeel van het P25 Music-programma van dit jaar voor het 25-jarig jubileum van Pokémon, wordt uitgebracht door UMG’s Capitol Records.