Pokemon Anime – Preview 1 December 2019

Pokemon Anime – Preview 1 December 2019

The Pokemon Company heeft een preview geüpload voor de aflevering van 1 december 2019 van de Pokemon-anime. De volgende aflevering Ash en Gou zullen meer leren over Ivysaur, een evolutie van Bulbasaur.

video
play-rounded-fill

Over Ivysaur

Het uiterlijk van Ivysaur lijkt erg op dat van zijn vooraf ontwikkelde vorm, Bulbasaur. Het behoudt nog steeds de turquoise huid en vlekken, samen met zijn rode ogen. De toptanden van Ivysaur zijn nu groter en zijn zichtbaar buiten de mond. Ook zijn de oren nu in het midden donker tot zwart.

Het dragen van het gewicht van de knop op zijn rug maakt de benen van Ivysaur sterker. De meest opvallende verandering is dat de bol begint te bloeien, met roze bloemblaadjes zichtbaar en grote bladeren op de onderkant van de bloei.

Zijn bloesem op zijn rug wordt groter in het zonlicht. Naarmate de bloesem groeit, verliest Ivysaur het vermogen om op zijn achterpoten te staan. De bloesem produceert een aangename geur wanneer het klaar is om te bloeien, het betekent dat Ivysaur klaar is om te evolueren naar Venusaur