Pokemon anime series trailer uitgezonden tijdens speciale aflevering op 10 november

Pokemon anime series trailer uitgezonden tijdens speciale aflevering op 10 november

De Pokemon Company onthulde dat we volgende maand de eerste blik op de nieuwe trailer voor de Pokemon anime-serie krijgen.

De trailer wordt uitgezonden naast een speciale aflevering op zondag 10 november. Vermoedelijk zal de trailer online worden geüpload door The Pokemon Company kort nadat hij deze debuteert.

Teaser details

video

Eerder bevestigt de bovenstaande teaser-trailer gelekt materiaal voor de nieuwe serie die dagen eerder online opdook en Ash liet terugkeren, samen met Pikachu, en een gloednieuw personage dat zich bij de show voegde. Het werd uitgezonden na de laatste aflevering in Japan

Tot nu toe is er niet veel bekend over Go, maar volgens de website Serebii is hij “een jonge jongen die net op weg is. Zijn doel is om alle Pokémon te vangen en uiteindelijk de Mythical Pokémon te vinden, Mew die hij zag toen hij was een kind.”

De nieuwe Pokémon-serie begint op 17 november, na de afsluiting van de anime Sun and Moon in Japan. De nasynchronisatie van de anime loopt ongeveer 20 afleveringen achter, dus de Engelse serie zal pas begin 2020 worden uitgezonden.