Pokemon Coco Movie – Nieuwe Trailer, Komt op 25 December 25 uit in Japan

Pokemon Coco Movie – Nieuwe Trailer, Komt op 25 December 25 uit in Japan

Pokemon-fans kunnen een nieuw kijkje nemen in meer van de aankomende Pokemon Coco-film! Tijdens een speciale livestream heeft The Pokemon Company eindelijk een nieuwe trailer gedeeld.

video
play-rounded-fill

En daar is Zarude

In de trailer zien we het debuut van Zarude, een nieuwe mystieke Pokemon. Naast enkele nieuwe scènes bevestigt de trailer ook dat de film nu op eerste kerstdag, 25 december 2020, in Japan debuteert.

Over Pokemon Coco

Dit is een verhaal over een uiterst ongebruikelijke ouder-kindrelatie met één Pokémon en één mens.

In de diepten van een jungle in de middle of nowhere, vinden we Okoya Forest, een Pokémon-paradijs met strikte wetten.

De koppige en eigenzinnige Zarude woonde daar met zijn verwanten, maar op een dag ontdekte hij een menselijke baby aan de rivier.

“Mens, dit is …”

Zarude kon het zich niet permitteren het te verlaten, dus besloot hij de wet van het woud te negeren, zijn stam achter te laten en alleen te wonen met het kind, dat hij Coco noemde.

Het is tien jaar geleden dat deze Pokémon voor het eerst deze mens opvoedde. Coco ontmoet Ash en Pikachu terwijl ze Okoya Forest bezoeken. Dit is de eerste “menselijke vriend” die hij ooit heeft gemaakt. En beetje bij beetje beginnen de vragen diep in de geest van een jongen op te duiken die er volledig van overtuigd was dat hij een Pokémon was.

“Vader, ben ik een mens?” Ben ik een Pokémon? Of ben ik een mens? Terwijl Coco hierover nadenkt, ziet op een dag het geluid van ongenode menselijke voetstappen het Okoya-woud naderen, wat een drastische verandering aangeeft in de vredige dagen die het tot dusverre heeft genoten.