Pokemon Coco Movie uitgesteld in Japan vanwege Coronavirus

Pokemon Coco Movie uitgesteld in Japan vanwege Coronavirus

Ongelukkig nieuws over de aankomende Pokemon anime-film Pokemon Coco in Japan.

The Pokemon Company heeft aangekondigd dat ze de theatrale release van Pokemon Coco officieel uitstellen vanaf de geplande lanceringsdatum van 10 juli in Japan. Dit is natuurlijk te wijten aan bezorgdheid over de aanhoudende crisis in het Coronavirus die nog niet is verdwenen. Er is nog geen nieuwe releasedatum aangekondigd voor de film.

Over de Pokemon Coco Movie

Coco is een jonge jongen opgevoed door een Pokémon. Deze zomer wordt een geheel nieuwe band tussen een Pokémon en een mens geboren. In de diepten van een jungle in de middle of nowhere …

We vinden Okoya Forest, een Pokémon-paradijs met strikte wetten, waar buitenstaanders geen voet mogen zetten. In dit bos werd de jonge Coco opgevoed als een Pokémon door de mythische Pokémon Zarude.

Coco is er volledig van overtuigd dat hij een Pokémon is, maar wanneer hij op een dag Satoshi en Pikachu ontmoet, kan hij zijn allereerste “menselijke vriend” worden.

Ben ik een Pokémon? Of ben ik een mens?

Wanneer het gevaar Okoya Forest nadert, wordt de liefde tussen een Pokémon en een mens, een vader en een zoon, op de proef gesteld.

Ad